[GIVEAWAY] 30 Pasang Tiket Tayangan Eksklusif Filem Seram ‘Si Manis Jembatan Ancol’ Untuk Dimenangi

208

Filem Si Manis Jembatan Ancol akan mula ditayangkan di pawagam Malaysia pada 30 Januari 2020. Reboot dari filem dengan nama yang sama yang pernah terkenal di era 80-90 ini kembali menceritakan sebuah kisah rakyat  tentang wanita bernama Maryam, di mana kematiannya menimbulkan tanda tanya.

Ceritanya bermula sewaktu Maryam (Indah Permatasari) mengalami konflik rumahtangga dengan suaminya, Roy (Arifin Putra). Pergaduhan mereka berdua itu kemudiannya bertambah buruk dan berlakunya keretakkan rumahtangga.

IKLAN

Maryam, yang sedang berduka kerana konflik itu, kemudian bertemu dan mengenali seorang pelukis bernama Yudha (Randy Pangalila).

Kehadiran Yudha yang baru saja kenal membuatkan Maryam merasa lebih tenang.Ia menjadikan hubungan mereka semakin akrab seperti  sepasang kekasih.

Tetapi tidak disangka-sangka, hubungan itu sebenarnya menjadi malapetaka terhadap hubungan rumahtangga Maryam dan Roy yang diambang kehancuran.

Maryam dituduh mempunyai hubungan sulit dengan lelaki lain di belakang suaminya.

Di tengah-tengah konflik itu, Roy merancang untuk membunuh Maryam, yang ternyata mempunyai sebuah rumah sebagai pusaka. Maryam dibunuh dengan senario seolah-olah Yuda melakukannya. Tapak pembunuhan di sebuah jambatan.

Selepas kematiannya, kecoh dengan berita kemunculan wanita cantik dengan selendang merah menghantui penduduk di sekitar. Dikatakan bahawa dia mahu membalas dendam untuk peristiwa masa lalu. Trailer Si Manis Jembatan Ancol boleh ditonton menerusi video di atas.

Menang Tiket Tayangan Eksklusif Filem ‘Si Manis Jembatan Ancol’

Bagaimana, adakah anda tertarik untuk menonton? Khas Untuk Peminat Murai MY, pada hari Rabu , 29 Januari 2020 , jam 8.45 malam bertempat di TGV One Utama, kami ingin mencari pembaca bertuah untuk menonton lebih awal filem ini dengan memenangi sepasang tiket tayangan eksklusif!

Caranya anda hanya perlu ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Ikuti langkah-langkah ini untuk memenangi tiket!

  1. ‘Like’ Facebook murai.my, ikuti kami di Instagram @muraimalaysia dan Twitter @MuraiMalaysia.
  2. Kongsi Poster filem “Si Manis Jembatan Ancol ” di media sosial anda, dan sertakan slogan ini dengan menjawab soalan dibawah:

Saya nak menang peraduan Tayangan EKSKLUSIF filem “Si Manis Jembatan Ancol” bersama Murai MY. Rasa tak sabar nak menonton filem “Si Manis Jembatan Ancol” kerana ada pelakon hebat seperti …. (sebut 2 nama pelakon yang membintangi filem ini).

IKLAN
  • Sertakan hashtags  #MuraiMY #SiManisJembatanAncolMY #TGVPictures, bersama jawapan dan pastikan post anda tidak ‘private’ dan ditetapkan kepada ‘public’.
  • Kemudian hantar pesanan atau mesej (DM) kepada kami dengan menghantar ‘link’ posting tersebut. Jika tiada Facebook, boleh hantar menggunakan Twitter dan Instagram untuk pengesahan.
  • Pemenang akan dihubungi pihak Murai MY melalui Facebook anda.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  TGV One Utama pada 29 Januari bermula jam 8 malam hingga 8.45 malam.
  • Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 8.45 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  • Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.