Selepas Yuna Zarai mengumumkan menutup perniagaan pakaian November Culture (NC) yang beroperasi di Subang Jaya pada tahun 2018 yang lalu, kini  kedai tumbuhan hiasan, Tiny Forest yang diasaskan oleh penyanyi antarabangsa ini akan ditutup pada penghujung bulan Januari.

Perniagaan Diteruskan Secara Dalam Talian

Berita sedih ini telah diumumkan menerusi Instagram rasmi @tinyforestsj, namun mereka hanya menutup kedai fizikal tetapi selepas ini mereka akan menjalankan perniagaan secara dalam talian menerusi laman sesawang, Tinyforest.com. 

IKLAN

“Kami mengucapkan selamat tinggal pada kedai kami di No 14, SS15 / 8B  bulan ini! Anda boleh kunjungi kedai kami buat kali terakhir sebelum kami berpindah! Terima kasih kepada semua kerana menyukai kedai kecil kami – sila terus menyokong kami. Perniagaan kami berjalan seperti biasa di tinyforeststore.com, kami menjual tumbuhan-tumbuhan, terarium, menyediakan bengkel terarium untuk berkumpulan dan acara korporat!” tulisnya di Instagram.

Difahamkan mereka akan berpindah ke pejabat urusan yang terletak di 23-1 SS15/8B Subang Jaya untuk urusan self-pickup barang-barang yang ditempah.

Sempena bulan terakhir mereka beroperasi di kedai ini, Tiny Forest telan menjalankan jualan murah dengan diskaun sehingga 70% untuk barang-barang yang terpilih.

Tiny Forest yang terletak di Subang Jaya, diasaskan oleh @yuna adalah salah satu pelopor dunia terrarium yang popular di Malaysia, mereka menyediakan tumbuh-tumbuhan kecil yang comel lagi indah untuk komuniti Malaysia membina hutan bandar didalam rumah mahupun diatas meja kerja dan meja belajar anda.