Anugerah Juara Lagu (AJL) menyimpan pelbagai kisahnya tersendiri. Selain dari persembahan-persembahan para ‘finalis’ yang cukup memukau, kehadiran para selebriti dan komposer-komposer terkenal turut mewarnai edisi kali ini.

Tidak Lagi Berhijab 

Dalam malam kemuncak AJL34, pengarah terkenal yang juga komposer bagi lagu dendangan Hafiz Suip berjudul Kisah Cinta Kita, Datuk A.Aida membuat kejutan apabila tampil dengan imej terbaru yang memperlihatkan dia kini tidak lagi berhijab.

IKLAN

Mohon Maaf 

Gambar : Instagram A.Aida

Difahamkan, A.Aida sudah tidak berhijab sejak beberapa bulan yang lalu dan enggan mengulas lanjut mengenainya. Menerusi perkongsian dari Harian Metro pula, A.Aida memohon maaf dan meminta orang ramai mendoakan yang terbaik buatnya.

“Ya, betul saya tidak lagi berhijab. Tapi, saya tidak mahu bercakap banyak mengenai perkara ini. Saya minta maaf. Dokan yang baik-baik saja buat saya”

Sebelum ini, pengarah itu telah mengenakan hijab selepas berkahwin pada Julai 2018 dengan pelakon, Ariff Aziz.Namun, perkahwinan mereka hanya mampu bertahan selama sembilan bulan sebelum mengambil keputusan untuk bercerai pada April tahun lalu.