Pernah tak anda terfikir untuk menjamu selera di sebuah bar aras bumbung dengan permandangan Kuala Lumpur yang begitu spektakular?

Terletak di tingkat 25 di Hotel RED by Sirocco, bar ini mempunyai kualiti makanannya ‘tip top’ hampir semua menu dan tidak mengecewakan.

Baru-baru ini Rooftop Bar 25th floor at RED by Sirocco telah memperkenalkan promosi terbaru bagi bufet makan tengaharinya iaitu EAT ALL YOU CAN BUFFET LUNCH. Bufet makan tengahari yang mewah ini mengetengahkan menu kegemaran rakyat Malaysia.

IKLAN

Pelbagai Pilihan Makanan

Kepada yang menjaga diet pemakanan, anda tak perlu risau terdapat banyak pilihan pembuka selera seperti Kerabu Mangga, sayur-sayuran yang segar.

Sajian bufet ini turut menghidangkan menu kegemaran Malaysia. Antaranya Ayam Masak Kurma, Kambing Masala, Nyonya Kari Laksa, Nasi Goreng Kampung dan banyak lagi.

Juadah Kuih Muih Tempatan

Bagi menambah kemeriahan pada bufet makan tengahari tersebut, jangan lupa ke ruangan pastry dan pelbagai jenis pencuci mulut yang wajib dicuba.

Antaranya, Kuih Lapis, Kuih Ketayap, Kuih Keria, Brownies Cheese, Carrot Cake dan pelbagai sajian buah-buahan disediakan seperti nenas, buah naga, tembikai, betik dan sebagainya.

Hanya Bayar RM25+ Makan Sampai Puas

Tergoda untuk mencuba pelbagai masakan di restoran ini? Bar ini dibuka untuk makan tengahari pada jam 12 tengahari hingga 3 petang dari hari Isnin hingga Ahad. Tentang harga, sangat murah dan berpatutan iaitu serendah RM25+ sahaja.

Yang penting, pengunjung  boleh makan sepuasnya tanpa henti dengan hanya satu bayaran.

Kepada pemegang Kad Kredit AirAsia, Ahli BIG LOYALTY Air Asia serta pekerja Air Asia sendiri layak menerima diskaun sebanyak 20%. Lebih menarik pengunjung berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah berupa penginapan hotel secara percuma, Boucher Spa bagi setiap resit mencecah RM300.