Lagi berita mengenai pemergian pelakon dan pengacara terkenal, Ashraf Daniel Mohammad Sinclair atau lebih dikenali sebagai Ashraf Sinclair,40 dipercayai akibat serangan jantung kira-kira jam 4.50 pagi tadi.

Dikebumikan Di San Diego Hills

Ketika ini, jenazah pelakon Gol & Gincu itu ditempatkan sementara waktu di ‘rumah duka’ Pejaten Barat, Jakarta Selatan sebelum dikebumikan di kompleks pemakaman San Diego Hills, Karawang, Jawa Barat pada petang ini sebaik menunggu ketibaan keluarga Allahyarham dari Malaysia.

IKLAN
gambar : Lambe Turah

Beri Penghormatan Terakhir 

Berdasarkan perkongsian yang diambil dari pelbagai sumber, beberapa foto dan video di rumah duka memperlihatkan ahli keluarga serta rakan terdekat kepada Ashraf dan Bunga Citra Lestari (BCL), hadir memberi penghormatan terakhir dan semangat buat keluarga mereka. Malah orang ramai mula menghantar papan tanda ucapan takziah dan bendera kuning turut dinaikkan sebagai tanda terdapat kematian dan dipasangkan di setiap sudut ‘rumah duka’ itu.

Turut dilihat, kawasan rumah itu dikawal ketat oleh beberapa pengawal keselamatan.Antara rakan-rakan yang hadir adalah Rossa, Ayu Dewi dan beberapa selebriti yang lain. Lagi foto dan berita lanjut akan dikemaskini.