Bercakap mengenai hotel, ramai yang merungut kerana tidak puas menginap dek kerana durasi penginapan yang diberikan buat para pengunjung agak terhad.

Boleh Menginap Selama 26 Jam! 

Kini, kebanyakan hotel telah menetapkan waktu untuk daftar masuk adalah pada jam 2 atau 3 petang Manakala untuk daftar keluar adalah pada jam 12.00 tengahari.

IKLAN

Tidak puas? Apa kata pilih Dorsett Hotel Hartamas yang terletak di Hartamas, Kuala Lumpur untuk merasai penginapan yang lebih ‘puas’ dan selesa. Ini kerana menerusi promosi mereka Dorsett 26 Hour setiap pengunjung berpeluang untuk menginap lebih lama iaitu selama 26 jam!

Dorsett Hartamas, bukan sahaja terkenal dengan perkhidmatan mereka ‘be like your own home’, malah dengan lokasi yang cukup strategik berhampiran dengan Istana Negara, Publika, dan banyak lagi menjadikan hotel ini sebagai pilihan orang ramai.

Mengenai promosi yang diadakan sepanjang tahun, Dorsett Hartamas turut memperkenalkan Dorsett 3 Wishes. Mereka yang menginap disini bukan sahaja boleh dapat 15% diskaun malah boleh memilih 3 ‘wishes’ tanpa sebarang caj menerusi pilihan yang diberikan oleh pihak hotel.

Hargai Wanita

Menariknya lagi, pada bulan Mac ini sebagai menghargai para wanita, Dorsett Hotel Hartamas bakal meraikan 10 pelanggan wanita pertama mereka yang membuat tempahan penginapan. 10 yang bertuah bukan sahaja akan layak menikmati pelbagai promosi hotel Dorsett Hartamas sebelum ini malah mereka juga akan diberikan pelbagai hadiah tambahan seperti baucer penjagaan diri. Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web Dorsett Hotel Hartamas.