Tahun 2020 mungkin cukup bermakna buat pereka fesyen terkenal, Rizman Nordin apabila dia telah mengumumkan satu khabar gembira yang mana isterinya, Nurida Suraya kini sedang hamil.

Hamil 4 Bulan 

Dedah Rizman, usia kandungan isterinya yang juga seorang model kini dah memasuki empat bulan.Perkongsian itu dibuat Rizman menerusi laman Instagram miliknya.

IKLAN

“Alhamdulillah. Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang, bersyukur kami dihadiahkan anugerah yang paling berharga. Ihsan dan amanat dari yang Esa. Usianya kini masuk bulan ke empat”

Mendoakan Yang Terbaik 

Kongsinya lagi, Rizman berharap dan turut mendoakan agar cahaya mata mereka akan dilahirkan dengan cukup sifat serta menjadi insan yang terbaik kelak. Rata-rata pengikut dan rakan selebriti turut tumpang gembira serta mendoakan yang terbaik buat pereka fesyen itu dan isterinya.

“Ya Allah ya tuhanku, semoga anugerah pinjaman-Mu ni dilahirkan cukup sifat, seindah makhluk terbaik yang pernah Engkau ciptakan, dan dengan kehadirannya, dapat kami didik ia kejalan-Mu, yang akan membawa kami ke syurga-Mu,”

Rizman telah bernikah dengan Nurida Suraya sekitar September tahun lalu dalam majlis yang cukup yang meriah. Tahniah diucapkan buat Rizman dari kami di Murai.my