Anang Hermansyah dan Krisdayanti pernah menjadi pasangan artis paling romantis dan harmoni pasa suatu ketika dahulu. Manakan tidak, selama 13 tahun melayari bahtera perkahwinan, Anang Hermansyah dan Krisdayanti berjaya menghasilkan banyak karya yang digemari masyarakat Indonesia mahupun di Malaysia.

Ketika bergelar suami isteri, Anang Hermansyah dan Krisdayanti dikurniakan dua orang cahaya mata Aurel Hermansyah dan Azriel Hermansyah.

Bercerai Pada Tahun 2009

Namun, kebahagiaan keluarga mereka harus berakhir apabila Anang Hermansyah menceraikan Krisdayanti pada tahun 2009.

IKLAN

Puncanya mengatakan Krisdayanti mempunyai hubungan sulit dengan seorang ahli perniagaan Timor Leste bernama Raul Lemos.

Hal ini telah didedahkan oleh kedua-dua anaknya, Aurel dan Azriel yang tidak teragak-agak untuk mendedahkan sisi gelap ibu ketika dia menjadi tetamu pada acara Kasak Kusuk, pada bulan Ogos 2009.

Via IG Anang Hermansyah

Akhirnya, pada 22 Oktober 2009, Krisdayanti dan Anang secara rasmi bercerai. Walaubagaimanapun, Anang kembali bergelar suami setelah menikahi Ashanty pada tahun 2012.

Anang Bernikah Dengan Ashanty

Kebahagiaan mereka lebih lengkap dengan kehadiran 2 bayi yang bernama Arsy Hermansyah dan Arsya Hermansyah. Selepas berkahwin dengan Ashanty, Anang terlihat begitu bahagia dengan keluarga kecilnya.

Dia dan Ashanty selalu menunjukkan keakraban dan kebersamaan mereka dengan ke-empat-empat buah hati mereka.

Ashanty Terbuka Kongsi Kisah Ranjang Dengan Suami

Kemesraan Ashanty dengan Aurel dan Azriel yang tidak syak lagi. Agak mengejutkan apabila Ashanty pernah mengungkapkan hal dalam selimut atau cerita ranjang dengan suaminya.

Rupanya walaupun berusia 50 tahun, Ashanty mengakui bahawa Anang merupakan seorang lelaki yang ‘kuat’.

Manakan tidak, Ashanty menyebut Anang boleh melakukan hubungan seks setiap hari.

Hal ini telah dibongkarkan  oleh Ashanty di Saluran YouTube Ussy Sulistiawaty dan Andhika Pratama beberapa waktu lalu ketika dia dan Anang Hermansyah menjadi bintang tamu.

IKLAN

“Dia mahu setiap hari, Andhika”- Ashanty menjerit ketika bercakap soal hubungan suami isteri antara dirinya dan Anang Hermansyah.

“Anda tahu, hubungan suami isteri setiap hari adalah sihat,” kata Anang Hermansyah.

Mendengar jawaban suaminya, Ashanty kemudian menafikan dan mengatakan bahawa hubungan suami isteri yang sihat tidak setiap hari.

“Tidak. Yang sihat adalah tiga kali seminggu,” jawab Ashanty.

Tidak bersetuju dengan kenyataan dari Anang, Ashanty kemudian menuduh suaminya minum ramuan khas supaya sentiasa kuat dalam menjalinkan hubungan asmara.

Mendengar itu, semua orang ketawa, terutama Andhika dan Ussy, yang sejak awal tidak dapat menahan ketawa pada tingkah laku kedua pasangan itu.

Anang dan Ashanty dikenali sebagai pasangan yang sentiasa romantik. Anang dan Ashanty juga mendakwa mereka sentiasa terbuka dalam apa jua perkara.