Tanpa segala pertemuan dan menyahut seruan kerajaan untuk duduk di rumah, 11 selebriti ini telah bekerjasama dalam sebuah projek kesedaran yang diterajui oleh penyanyi Nourul Depp.

Berpadu Suara Dalam Gemilang 

Menerusi laman Instagram nya, Nourul telah menghasilkan sebuah video kompilasi nyanyian dari selebriti dan juga wakil-wakil NGO yang mendendangkan lagu nyanyian Ratu Rock Ella berjudul Gemilang. Lebih manis bukan sahaja Nourul, malah penyanyi-penyanyi terkenal tanah air seperti Ella, Datuk Seri Siti Nurhaliza, Ning Baizura dan ramai lagi turut bersama-sama berkolaborasi.

IKLAN

Tanda Semangat 

Menurut Nourul, usaha daripada dia dan rakan-rakan selebriti ini adalah sedikit sebanyak sebagai tanda semangat buat mereka yang bekerja keras dan menyelamatkan orang ramai daripada wabak pandemik COVID-19 yang kini melanda seluruh dunia termasuk Malaysia.

Rata-rata pengikut Nourul mengucapkan terima kasih serta turut berbangga dengan dengan kerjasama selebriti-selebriti ini dalam berkongsi kesedaran buat masyarakat di luar sana. Buat para petugas, terima kasih!