Ibu Bunga Citra Lestari (BCL), Emmy Muchlis, berkongsi momen hari lahir BCL yang cukup sederhana. BCL dilihat tersenyum saat diiringi oleh Noah dan keluarganya dalam sesi meniup lilin, walaupun masih terkesan setelah pemergian Ashraf Sinclair.

Bunga Citra Lestari meraikan ulang tahun ke-37nya pada 22 Mac lalu. BCL sempat memberi ucapan yang memilukan di Instagramnya kerana ia masih berkabung dengan kematian Ashraf Sinclair.

Ibu BCL, Emmy Muchlis, kemudian memuat naik momen perayaan anak perempuannya itu. Kali ini, Emmy dan ahli keluarga lain memberikan sokongan dengan mengadakan sambutan sederhana untuk BCL.

IKLAN

Emmy juga memohon doa  untuk anak perempuannya. Dia berharap BCL akan sentiasa gembira walaupun ketiadaan suami.

“Selamat hari jadi sayang, semoga rahmat Allah sentiasa menemani perjalanan hidup Bunga, selalu sihat dan berbahagia di dunia dan akhirat Aamiin ya robbal aamiin,” kata Emmy.

BCL kelihatan tersenyum sambil tersenyum saat meniup lilin itu. BCL dan anak lelaki nya, Noah juga dilihat yang sentiasa setia menemani ibu mereka.

Sebaliknya, netizen mengangap wajah BCL masih berduka. Walaupun tersenyum, dari wajahnya dapat dilihat dia masih kesedihan yang mendalam kerana Ashrah tidak bersamanya pada waktu ini.