Menerusi laman Twitter nya, adik kepada selebriti terkenal Neelofa, Athisha Khan mendedahkan bahawa dia telah menaiki pesawat yang sama dengan keluarga personaliti media sosial terkenal, Cupcake Aisyah.

Abang Aishah Positif COVID-19 

Lebih mengejutkan, abang kepada Aisyah telah disahkan positif wabak COVID-19 manakala dia dan keluarga nya masih menunggu hasil keputusan ujian analisa wabak berkenaan.

IKLAN

Menurut Athisha, dia terkejut dengan khabar berita berkenaan dan menyeru agar mereka yang turut sama menaiki pesawat itu segera menjalani pemeriksaan.

Athisha Sudah Jalani Pemeriksaan 

Bagi Athisha sendiri, dia telah menjalani pemeriksaan di sebuah pusat perubatan dan hasil keputusan mendapati dia negatif pada wabak yang kini melanda di seluruh dunia itu. Bagaimanapun, ujarnya sesetengah pihak memberitahu kadang kala keputusan ujian berkenaan tidak tepat memandangkan dia menjalani pemeriksaan terlalu awal. Namun setelah mendapatkan nasihat doktor, dia tidak perlu menjalani pemeriksaan semula selain akan mengambil langkah berjaga-jaga.

Dalam perkembangan lain, rata-rata pengguna media sosial mendoakan agar kesihatan abang Aisyah kembali pulih selain mengharapkan keputusan bintang Youtube itu dan keluarganya beroleh negatif.