“Saya Minta Maaf Kepada Semua” – Fizo Omar Rayu Hentikan Fitnah

Tegas Fizo, dia tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap individu yang membuat fitnah tersebut dan meminta mereka untuk menarik balik kenyataan tersebut.

Mesti Baca

Baru-baru ini, pelakon Fizo Omar teruk dikecam selepas ditegur secara terbuka oleh Zarina Anjoulie berikutan komen yang ditinggalkan Fizo di sebuah Instagram portal hiburan mengguris hati pelakon Anak Pontianak itu.

Tidak Teragak Ambil Tindakan Undang-UndangĀ 

Susulan daripada itu, Fizo menerusi posting terbaharunya berkata apa yang berlaku sebelum ini hanyalah salah faham berikutan ada dakwaan yang menuduh dia turut meminta-minta bantuan daripada kerajaan. Tegas Fizo, dia tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap individu yang membuat fitnah tersebut dan meminta mereka untuk menarik balik kenyataan tersebut.

Mohon Maaf

Jelas pelakon ini lagi, tuduhan tersebut mempunyai niat yang sebaliknya malah telah menjatuhkan maruahnya serta keluarga.

“Ini adalah satu fitnah besar terhadap saya, jadi saya tak teragak-agak untuk ambil tindakan undang-undang sewajarnya.

“Jika perkara ini berlarutan termasuklah komen kata-kata kesat di media sosial yang boleh menjatuhkan maruah saya dan nama baik saya serta keluarga,” katanya menerusi muat naik video penjelasannya.

Di kesempatan itu, Fizo turut memohon maaf kepada semua sekiranya tindakannya sebelum ini mengguris hati mana-mana pihak selain berdoa agar wabak COVID-19 ini segera dihapuskan.

Terkini

Selepas Wajah, Safiey Ilias Jalani Rawatan Kecantikan Buah Dada

Usahawan kosmetik sensasi Safiey Ilias atau nama sebenarnya Saifuddin Bin Ilias menimbulkan kontroversi di laman Instagram selepas berkongsi foto...

Artikel Berkaitan