Semalam tular di media sosial apabila salah seorang ahli kumpulan K-Clique , Tuju didakwa telah memukul teman wanitanya yang juga penyanyi Loca B.

Enggan Beri Sebarang Komen 

Terbaru, menerusi kenyataan yang dikirimkan kepada Murai.my, Tuju atau nama sebenarnya Muhammad Azree Shah Awang Zamri tampil menjelaskan situasi sebenar berkenaan isu tersebut yang mana turut menjejaskan nama baiknya. Akui Tuju, dia sedia maklum dengan penulasan kes tersebut namun dia mengambil pendekatan untuk tidak memberikan sebarang komen lanjut untuk tidak memudaratkan keadaan.

Malah dia turut memohon maaf kerana tidak dapat menjawab panggilan daripada pihak media dan rakan-rakan yang cuba menghubunginya kerana mahu fokus pada album solo dan juga lagu bersama K-Clique.

IKLAN

“Walau bagaimanapun, sebagai salah seorang yang dikenali di dalam industri hiburan tanahair, saya akui saya perlu memberikan respon terhadap isu tersebut namun saya ingin meminta jasa baik semua agar bersikap rasional terhadap apa yang telah terjadi”

Buat Laporan Polis 

Kongsi Tuju lagi, satu laporan polis telah dibuat untuk menyiasat beberapa status yang dimuat naik di media sosial yang berbaur fitnah serta mengaibkan namanya.

“Untuk makluman, pada hari ini juga, satu laporan polis telah dibuat untuk menyiasat
beberapa status yang dimuat naik di media sosial yang berbaur fitnah dan
mengaibkan nama saya”

Di kesempatan itu, Tuju berkata akan serahkan kes ini pada pihak polis selain mendoakan agar segalanya akan dipermudakan termasuk mendoakan Malaysia dihindari sepenuhnya dari wabak covid-19.