Berita yang mengejutkan dari keluarga pelakon Bollywood, Kajol. Suami Kajol, Ajay Devgan, baru-baru ini menolak khabar angin yang tidak berasas mengenai anak perempuannya, Nysa Devgan dan isterinya Kajol dijangkiti virus COVID-19.

Via BollywoodShaadis

Melalui akaun Twitternya, pelakon itu menulis bahawa berita sebagai fitnah dan tidak berasas.

IKLAN

“Terima kasih kerana bertanya. Kajol dan Nysa dalam keadaan baik, khabar angin mengenai kesihatan mereka tidak berasas dan tidak benar”- katanya dengan tegas.

Baru-baru ini, Nysa telah kembali ke India dari Singapura selepas sekolahnya ditutup di gara-gara ancaman COVID-19. Anak lelakinya berusia 16 tahun itu dilihat dengan ibunya Kajol di lapangan terbang Mumbai pada 20 Mac.

Dipetik dari India Today, pada 28 Mac menyatakan bahawa Nysa mengalami demam dan Kajol membawanya ke hospital. Laporan itu juga mengatakan bahawa Nysa jmenunjukkan gejala lain dari Covid-19 seperti batuk, hidung berair, sakit tekak, dan radang paru-paru.

Walau bagaimanapun, doktor memberitahu mereka bahawa ia hanya demam biasa dan memberikan ubat yang sesuai. Seperti yang ternyata, semua laporan palsu, dan Nysa dalam keadaan sihat dan kini berehat di rumah bersama keluarga.

Diketahui setakat ini, Kanika Kapoor adalah satu-satunya selebriti Bollywood yang telah dites positif untuk virus COVID-19.