Logan Williams, pelakon remaja yang dikenali sebagai Barry Allen di usia muda dalam siri The Flash meninggal dunia pada usia 16 tahun. Pemergiannya telah disahkan oleh ibunya, Marlyse Williams, yang memberitahu kepada The Tri-City News, sebuah akhbar tempatan bahawa keluarganya sangat bersedih di atas kematian Logan.

Menurut ibu, krisis virus COVID-19, ia menjadikannya sukar bagi keluarganya untuk berkabung.

IKLAN

“Saya tidak boleh memeluk ibu bapa saya yang kehilangan cucu mereka,” kata Marlyse.

Walau bagaimanapun, sehingga kini punca kematian Logan Williams belum diumumkan.

Wakil dari pihak Logan tidak dapat memberikan maklumbalas mengenai perkara ini. Grant Gustin, yang memainkan watak Titular dalam The Flash, memberikan ucapan penghargaan kepada Logan Williams pada hari Jumaat (3/4/2020), di akaun Instagramnya.

Grant Gustin berkongsi foto dirinya yang berpose dengan pelakon muda pada set siri TV superhero. Dalam kapsyen, Grant menulis, dia baru saja mendengar berita yang mengejutkan bahawa Logan Williams meninggal dunia secara tiba-tiba.

“Saya sangat kagum bukan hanya pada akat Logan tetapi juga profesionalisme di set,” kata Grant Gustin.

Dia tidak dapat membayangkan bagaimana keluarga Logan menerima berita sedih ini di tengah-tengah wabak virus korona yang menghadkan pergerakan ramai orang.

Selain berlakon dalam The Flash, Logan Williams juga memainkan peranan dalam When Calls the Heart, Supernatural, dan The Whispers.

IKLAN