Ditunda! Ini Adalah Tarikh Baharu Tayangan Filem MCU Phase 4

Ini termasuklah sekual bagi filem Carol Danvel yang diumumkan sebagai Captain Marvel 2 yang kini dianjak ke tarikh baharu iaitu 8 Julai 2022.

Mesti Baca

Seperti yang dijangka, industri perfileman menyaksikan satu perubahan yang cukup drastik dan terkesan apabila hampir kesemua filem yang bakal ditayangkan pada tahun ini telah pun ditunda jadual tayangannya ekoran penularan wabak COVID-19.

Black Widow Ditunda Pada November 

Ini termasuklah rangkaian filem-filem dibawah Disney dan Marvel yang sudah meletakkan tarikh tayangan buat filem Marvel Cinematic Universe (MCU) Phase 4. Antara filem yang terawal ditunda adalah Black Widow yang mempunyai jadual tayangan pada hujung April ini, namun ditunda pada November 2020.

Semua Filem Ditunda 

Bagi filem lain di bawah MCU Phase 4 seperti The Eternals, Shang Chi,Doctor Strange and the Multiverse of Madness dan Thor: Love and Thunder turut mempunyai perubahan dari segi tayangan baru memberikan peluang setiap filem ini mencatat rekodnya sendiri.

Ini termasuklah sekual bagi filem Carol Danvel yang diumumkan sebagai Captain Marvel 2 yang kini dianjak ke tarikh baharu iaitu 8 Julai 2022.

Terkini

Syed Saddiq Jawab Dakwaan Tiada ‘Life’ Di Usia Muda. Memang Padu!

Setelah sebulan berada di Singapura, Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman akhirnya berjaya menghabiskan pengajian di Universiti Nasional...

Artikel Berkaitan