Tidak hanya di Malaysia, artis Hollywood juga telah memilih untuk duduk dirumah untuk melawan virus korona atau COVID-19. Bella Hadid menjadi salah satu selebriti yang menjalani kuarantin di rumah.

Malangnya selepas berminggu-minggu tinggal di rumah, Bella Hadid mula bosan dengan kehidupan sehariannya. Tidak hairanlah, pada akhirnya, wanita cantik ini merindui masa-masa photoshoot yang telah menjadi rutinnya sebagai model.

Demi mengubat kerinduannya itu, Bella Hadid akhirnya melakukan photoshoot sendiri di rumah. Bekas teman wanita The Weeknd itu memilih tema gambar seksi di ranjang.

IKLAN

Berpakaian dengan cantik sambil mengenakan pakaian kegemarannya, Bella juga mempamerkan dirinya dalam keadaan braless atau tidak memakai pakaian dalam.

Dalam posting yang berbeza, Bella juga berkongsi beberapa foto lain yang merupakan sebahagian daripada siri foto-foto ini.

Masih dengan coat kuning dan tetapan yang sama, Bella berpose di depan kamera dalam mode timer. Setelah berpuas hati dengan hasilnya, Bella menulis, “Ok, siri ini sudah selesai sekarang. Terima kasih kerana datang.”

View this post on Instagram

ok, the series is over now. thank you for coming

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on