Mia Khalifa memutuskan untuk menangguhkan pernikahan dengan tunangnya, Robert Sandberg, gara-gara penularan virus korona atau COVID-19. Pasangan itu, yang secara rasmi bertunang tahun lepas, merancang untuk mengadakan parti hari bahagia Jun depan.

Dipetik dari laman BRAINDAILY, bekas bintang filem porno itu memuat naik gambar pada akaun Instagramnya. Mia berpose cukup menggoda di depan cermin sambil memakai gaun putih. Dada dan paha kelihatan sengaja ditunjukkan.

Di gambarnya, ia mendedahkan bahawa dia mahu memakai gaun putih itu meskipun  pernikahannya ditangguhkan.

IKLAN

“Jika dunia berakhir sebelum aku dapat berjalan ke pelamin dengan Robert Sansberg, tolong kebumikan aku bersama salah satu daripada 12 gaun di dalam almari aku yang dirancang untuk dipakai di pernikahan kami pada bulan Jun,” tulis Mia.

Mengikut rancangan, Mia akan mengadakan perkahwinan pada 10 Jun, 2020. Walau bagaimanapun, arahan kerajaan melaksanakan ‘lockdown’ di negara itu dan mesti menjalankan penjarakkan sosial dalam usaha untuk mencegah penyebaran COVID-19.

Sama seperti di Malaysia, kerajaan melarang acara yang menghimpunkan orang ramai, seperti perkahwinan, kerana ada risiko menyebarkan virus kepada orang ramai.