Selain Song Ji Hyo, rancangan realiti popular dunia Running Man (RM) turut menampilkan seorang lagi bintang wanita iaitu Jeon So Min yang mula menyertai rancangan itu sekitar 2017.

Ambil Keputusan Untuk Berehat 

Bagaimanapun menurut Soompi, baru-baru ini So Min dikatakan telah mengambil keputusan untuk berehat seketika dari program popular berkenaan. Menurut agensinya Entertainment IAM, pelakon itu telah dinasihatkan oleh doktor untuk berehat seketika atas faktor masalah kesihatan yang dialaminya ketika ini.

IKLAN

Nafi Dijangkiti Wabak COVID-19 

Dalam masa yang sama,pihak Entertainment IAM turut menafikan So Min mempunyai masalah kesihatan berkaitan wabak COVID-19 dan memberitahu So Min akan mengambil sedikit masa untuk pulih.

“So Min memutuskan untuk berehat seketika kerana mengalami keletihan melampau baru-baru ini. Bagaimanapun masalah kesihatannya itu tiada kaitan dengan COVID-19 dan hanya berlaku kerana keletihan.

“Pada 30 Jun lalu, So Min telah mendapatkan rawatan doktor kerana berada dalam keadaan fizikal yang tidak baik. Dia kini sedang menghabiskan masa dengan berehat di rumah.

“Tidak ada yang serius, hanya kesihatan fizikalnya sahaja yang merosot akibat terlalu penat,” jelas wakilnya.

Dikhabarkan So Min akan berehat selama satu bulan dari RM selepas perbincangan bersama pihak produksi.