Sambut Ulang Tahun Ke-6! Huawei Tawarkan Produk Serendah 60 sen

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Kedai rasmi dalam talian HUAWEI menyambut ulang tahun ke-enam pada 29 April ini. HUAWEI Malaysia melancarkan Kempen ‘HUAWEI Online Official Store’s 6th Anniversary Sales’ dengan tawaran istimewa.

Dari 23 – 28 April, pengguna juga boleh menuntut baucar dalam talian RM166 dengan hanya menuju ke kedai rasmi dalam talian HUAWEI dan daftar untuk akaun jika mereka belum melakukannya. Baucar dalam talian kemudian dapat digunakan pada 29 April untuk produk terpilih seperti HUAWEI Mate 30 Pro 5G, HUAWEI P30, HUAWEI M6 dan banyak lagi!

Pelanggan boleh merujuk di sini untuk penebusan baucer.

Perlu ingat tawaran hebat  ini akan bermula tepat jam 12.01 pagi, bermaksud pelanggan perlu bersedia pada 28 April malam. Sambutan untuk sehari itu mempunyai potongan 16% untuk semua aksesori HUAWEI, tawaran hebat dan freebies Must Buy dan New Arrival serta tawaran flash dengan harga serendah RM 0.60!

Baucar Dalam Talian HUAWEI RM166

Dari 23 – 28 April, pengguna berdaftar boleh menuntut baucar bernilai RM166 di sini. Setiap baucar boleh digunakan pada 29 April dan hanya boleh ditebus pada satu (1) peranti HUAWEI berikut :

Diskaun 16% untuk Semua Aksesori

Untuk satu hari sahaja, aksesori HUAWEI berikut tersedia dengan potongan 16% pada 29 April 2020:

HUAWEI Must Buy

Menerusi promosi Must Buy, pengguna boleh memiliki beberapa peranti termasuk yang sentiasa menjadi pilihan seperti HUAWEI Matebook 13 17, HUAWEI Mate 30 Pro dan banyak lagi hanya 29 April.

Flash Deals

Kedai rasmi dalam talian HUAWEI menawarkan tawaran kilat atau flash deals untuk pemegang akaun berdaftar dengan produk serendah RM0.60. Dengan memaparkan empat produk HUAWEI yang berbeza, tawaran kilat akan berlangsung dari 23 – 29 April 2020 bermula jam 10.08 pagi setiap hari. Pengguna harus cepat kerana terdapat jumlahyang tersedia terhad!

Jadi tunggu apa lagi, dapatkan tawaran hebat ini Huawei Online Official Store sekarang!

Terkini

Dahsyat! 4 Item Ini Habis Dijual Setelah Digunakan Oleh Rosé Blackpink

Sebut sahaja BLACKPINK, sudah tentu membayangkan sebuah kumpulan K-Pop wanita yang sangat terkenal sehingga peringkat antarabangsa. Apa sahaja yang...

Artikel Berkaitan