Netflix melancarkan filem terbarunya secara rasmi, berjudul Extraction hari ini, Jumaat (24/4/2020). Filem aksi Netflix Original ini dibintangi oleh pelakon Chris Hemsworth. Pengekstrakan menceritakan perjalanan seorang tentera upahan bernama Tyler Rake (Chris Hemsworth).

Tyler Rake adalah tentera upahan di pasaran gelap dengan misi menyelamatkan anak dari sindiket jenayah antarabangsa. Pasti kisahnya akan sangat mengasyikkan untuk melihat lakonan terbaru dari Chris Hemsworth. Inilah empat sebab anda mesti menonton filem Extraction:

IKLAN

4Watak yang berbeza dari Chris Hemsworth

Biasanya orang tahu Chris Hemsworth dikenali sebagai dewa petir atau Ejen H. Walau bagaimanapun, peranan yang jauh berbeza akan ditunjukkan oleh Chris Hemsworth dalam filem Extraction. Chris memegang watak Tyler Rake yang tidak suka bercakap dan kurang berhati-hati. Itu menambah daya tarikannya.

3Nama-nama besar dalam produksi filem Extraction

Film digarap begitu baik oleh Russo Brothers, pengarah filem Avengers. Bukan hanya itu, Sam Hargrave, yang dikenali sebagai koordinator aksi dalam filem MCU, juga berada di belakang tabir aksi filem Extraction ini. Tidak dilupakan penampilan David Harbour.

2Adegan-adegan yang menegangkan

Aksi ketegangan juga akan diberikan dalam filem Ekstraksi ini. Seperti adegan mengejar kereta, dan tembakan yang dapat membuat penonton menahan nafas.

1Pertembungan negara Barat dan Timur

Dalam proses penggambaran filem Extraction, penggambaran yang dilakukan di India dan Thailand. Para pelakon juga berasal dari pelbagai negara, iaitu India, Perancis, Australia dan Amerika Syarikat. Ingin tahu bagaimana aksi Chris Hemsworth menghapuskan musuhnya? Boleh ditonton secara terus melalui Netflix.