Blinks! Adakah anda sudah bersedia? Ini kerana kumpulan kesayangan anda, Blackpink bakal muncul dengan single terbaharu pada Jun ini.

Lagu Baharu Jun Ini 

Berita gembira ini disahkan sendiri oleh pihak pengurusan mereka, YG Entertainment yang berkongsi satu pengumuman rasmi buat peminat-peminat kumpulan yang dianggotai oleh Jisoo, Jennie, Rosé, dan Lisa ini.

IKLAN

“Setelah semua perbincangan selesai, kami akan berkongsi perkara ini kepada peminat terlebih dahulu” kata YG Entertainment.

Selesai Rakam Lagu 

Sebagai rekod, Blackpink telah mencatat beberapa rekod dan sejarah muzik dunia menerusi beberapa single popular mereka seperti Ddu-Ddu-Ddu dan Kill This Love yang dilancarkan pada tahun lepas. Dikhabarkan Blackpink telah pun selesai merakam lagu baharu tersebut dan kini sedang dalam perancangan terbabit dalam penggambaran video muzik lagu itu.

Pada beberapa minggu yang lalu, penyanyi antarabangsa popular Lady Gaga turut mengesahkan lagu duet baharunya adalah bersama Blackpink yang berjudul Sour Candy menerusi album keenam Gaga berjudul Chromatica.