Sejak akhir tahun 2019, orang ramai terkejut dengan foto Adele yang tersebar luas di media sosial. Sebabnya, penyanyi “Set Fire to the Rain” ini tiba-tiba membuat kmembuat kejutan kerana tampil dengan tubuh badan yang jauh lebih langsing dan langsing daripada biasa.

Setelah sekian lama mendiamkan diri, Adele nampaknya muncul kembali memberi salam kepada peminat. Terbaru, penyanyi dari Britain itu berkongsi gambar terbarunya di akaun media sosial untuk mengucapkan terima kasih kepada semua peminat yang mengucapkan tahniah pada hari lahirnya pada 5 Mei.

IKLAN

Sekiranya biasanya gambar yang dikongsi oleh penyanyi lagu “All I Ask” itu hanya kelihatan separuh badan atau tidak begitu jelas menunjukkan tubuhnya secara keseluruhan. Namun kali ini muat naik Adele benar-benar memaparkan bentuk tubuhnya secara terperinci. Bukan sahaja wajahnya semakin cengkung, tetapi badan pemenang piala Grammy ini benar-benar langsing.

Lebih mengejutkan, Adele tampil dengan gaun hitam ketat yang dapat memperlihatkan tubuh langsingnya dengan sangat jelas. Transformasi Adele bahkan berjaya membuat peminat kagum, memandangkan tubuhnya dulu terkenal sebagai salah seorang penyanyi dengan tubuh gempal.

Sebilangan peminat yang melihat foto ini mengakui bahawa mereka sangat terkejut dan tidak menyangka bahawa Adele akan menjadi kurus. Malah ada yang mengaku tidak mengenalinya begitu kurus. Walaupun begitu, tidak sedikit yang memuji Adele yang kelihatan lebih segar dan cantik dengan badan langsing.