Pelakon Nabila Huda semalam telah berkongsi satu khabar yang menyedihkan yang mana nenek kesayangannya telah pergi buat selama-lamanya.

Meninggal Dunia Jam 7 Petang 

Menurut Nabila atau juga mesra disapa sebagai Abil, arwah nenenknya Indon Ramli menghembuskan nafas terakhirnya pada jam 7 petang semalam. Kongsi Abil, dia kini berasa begitu sedih sehingga terasa seperti tidak mampu bernafas atas pemergian insan yang membesarkannya sejak kecil lagi.

“Tapi hari ini 6 Mei 2020, Abil kehilangan nenek Abil..Dia pergi jam 7 tadi. Dia lah nenek yang jaga dan membesarkan Abil dari kecik.

“Nenek dah takda. Perkara yang paling Abil takut dalam hidup terjadi pada hari ini. Seriously, I’m lost.

“Dada rasa sakit macam perasaan tak lepas. Abil tengah cuba untuk memahami keadaan ini. Kepada siapa yang kenal nenek, halalkan makan minum dia ya..Mintak korang semua sedekah kan al-fatihah pada arwah nenek saya, Indon Ramli,” tulis Abil.

View this post on Instagram

Hari Ini Abil Nak luah perasaan dengan korang.Dalam hidup kite Mesti ada Perkara yang paling kite Takut..Macam Abil,Abil paling Takut dengan kehilangan. Abil tak pernah melalui kehilangan dalam hidup..never I imagine life without someone i love. I always scared of losing someone in my life. Sebab Abil Takut Abil tak boleh Nak lalui or Abil taktau macamana Nak go through. Abil Takut Nak lalui perasaan tu.Abil slalu fikir Kuat ke Abil untuk menghadapi situasi tu. Tapi hari ini..6th May 2020, Abil kehilangan nenek Abil..Dia Pergi jam 7 tadi. Dia lah Nenek yang jaga Dan membesarkan Abil dari kecik..Nenek dah Takde..Perkara yang paling Abil Takut dalam hidup Terjadi Pada hari ini..Seriously, I’m lost..Dada rasa sakit macam perasaan tak lepas..Abil tengah cuba Untuk memahami keadaan ni.Kepada Siapa yang kenal nenek,Halalkan makan minum Dia ya..Mintak korang semua sedekah kan al-fatihah pada arwah nenek saya, indon bt ramli..😢

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

IKLAN

Menerusi ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan artis turut berdukacita dan membanjiri dengan doa serta ucapan takziah buat Abil sekeluarga. Salam takziah dari kami di Murai.my. Al-Fatihah (dibaca).

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry