Lelaki berasal dari Netherlands yang mengaku sebagai bapa angkat Syahrini, kini sedang dalam perbincangan hangat dalam masyarakat Indonesia. Lebih-lebih lagi, beberapa kali Laurens memuat naik video kemesraannya dengan Syahrini di media sosial.

Terbaru, bapa angkat Syahrini itu bercakap mengenai seorang wanita semasa siaran langsung Instagram pada hari Selasa (05/12/2020) pagi. Di sana ayah angkat Syahrini membincangkan mengenai hal keperawanan.

IKLAN

“Wanita yang mempunyai agenda itu mempunyai hubungan asmara dengan lelaki tua yang lain. Wanita itu bukan lagi perawan seperti imej yang dia tonjolkan. Sekiranya dia menafikan, biarkan dia, mungkin tidak akan malu kepada Tuhan. Hak kita untuk menilai, “kata Laurens dari Youtube GUDOK LAMAK bertajuk “Lio HK Wanita Agenda Bukan Perawan❗Wow.”

Tidak hanya membincangkan isu keperawanan, Laurens juga membincangkan mengenai video wanita skandal itu dengan beberapa lelaki. Tetapi dia tidak akan menyebarkan videonya. Dan dia hanya akan memberitahu tentang wanita beragenda itu, walaupun belum diketahui siapa identiti sebenar yang dimaksudkan oleh Laurens.

“Di saluran saya, anda netizen, jangan mengharapkan anda melihat tontonan atau video porno yang akan mencemarkan fikiran otak anda. Anda hanya akan mencari halaman demi halaman yang saya kumpulkan dalam satu struktur, kisah nyata yang akan saya ceritakan setiap hari,” kata Laurens.

Cabar Sumpah di Atas Al Quran

Lauren berani bertanggung jawab atas semua yang dia katakan mengenai wanita beragenda tersebut. Walaupun wanita itu menafikan kata-katanya, Lauren dengan tegas berani mencabarnya untuk bersumpah dengan Al-Quran.

Sehingga artikel ini ditulis, Syahrini masih tidak mengeluarkan apa kenyataan lagi.