Menghargai jasa petugas kesihatan yang bertindak sebagai barisan hadapan dalam membendung penularan wabak COVID-19 seluruh dunia, syarikat penerbangan terbaik dunia Qatar Airways telah menghadiahkan sesuatu buat para petugas ini.

100,000 Tiket Percuma Buat Frontliners

Menerusi kenyataan rasmi mereka di media sosial, Qatar Airways berbesar hati untuk menawarkan 100,000 tiket penerbangan percuma kepada petugas kesihatan dari seluruh dunia.

IKLAN

“Barisan petugas kesihatan profesional sangat komited dalam menjaga pesakit dan membantu menghalang penularan wabak ini tidak mengira masa.

“Kebaikan, dedikasi dan tanggungjawab mereka telah menyelamatkan banyak nyawa di serata dunia.

“Inilah masanya kamu mahu memberi sesuatu kembali kepada petugas kesihatan. Tidak ada apa yang mampu membayar barisan petugas kesihatan yang berani ini cuma kami berharap tawaran tiket penerbangan pergi balik Qatar Airways ini boleh membuatkan mereka gembira,” kata Ketua Eksekutif Kumpulan Qatar Airways Akbar Al Baker

Tiket Percuma Ke Mana-Mana Destinasi 

Dalam tawaran tersebut, 100,000 petugas kesihatan yang terpilih akan menerima kod promo untuk dua tiket percuma kelas ekonomi ke mana-mana sahaja destinasi di dalam rangkaian penerbangan Qatar Airways bagi tempoh antara 26 November sehingga 10 Disember 2020. Difahamkan permohonan kini mula dibuka dan akan ditutup pada 18 Mei jam 23.59am (waktu Doha) dan buat para frontliners yang berminat boleh memohon tawaran ini menerusi pautan qatarairways.com/ThankYouHeroes .