Adakah anda suka memasak sama seperti anda menikmati makanan yang anda masak? Jika ya, disini ingin kami kongsikan tentang seorang youtuber yang pasti akan membuatkan anda jatuh cinta!

Saluran youtube Sugu Pavithra telah mendapat banyak perhatian rakyat Malaysia dari pelbagai lapisan masyarakat. Sugu Pavithra adalah gabungan namanya bersama suami Sugu, mereka tinggal di pedalaman Sungai Siput, Perak, dan ini langsung tidak menghalang mereka untuk menjadi salah satu saluran masakan yang paling banyak pengikut ketika ini.

Berkat kefasihan berbahasa melayu yang sangat baik dan comel, Pavithra telah berjaya menembusi pasaran Melayu. Beberapa akhbar tempatan juga telah banyak menulis tentang kisahnya. Resipi-resipi  yang dihasilkan oleh suri rumah ini mudah diikuti kerana menjelaskan langkah demi langkah dengan begitu terperinci dan mudah untuk difahami.

IKLAN
via MStar

Pavithra dan suaminya Sugu hanya melibatkan diri dengan Youtube pada Januari tahun ini dan menyiarkan video masakan sejak dari awal lagi. Saluran mereka mula berkembang  pesat dan kini mereka mempunyai hampir 400k subscriber. Dan setiap video yang mereka hasilkan pasti mendapat lebih dari 100,000 tontonan.

via Varnam.My

Sedapnya nampak resipi roti puri dengan sardin. Walaupun nampak mudah namun video ini berjaya meraih hampir 600k tontonan. Wow sangat!

Pavithra selalu bersikap jujur dengan pengikutnya dengan menghasilkan video tanpa diedit dan jelas menunjukkan bagaimana kehidupan mereka. Yang paling menarik , semua pengikutnya suka selain dari cara bercakap sehingalah ke peralatan memasak yang digunakan Pavithra. Bersih dan kemas.

Keakraban Pavithra dan suami bersama 2 lagi anak mereka sangat jelas terpancar. Pasangan ini gemar memetik hasil dari kebun kecil mereka sendiri, berbelanja di pasaraya berdekatan dan memberi makan kepada anak-anak mereka.

Banyak netizen yang sudah jatuh cinta dengan resipi pasangan ini dan kami juga sangat teruja untuk mencuba resipi yang dikongsikan!

Lihat saluran youtube Sugu Pavithra disini.