Komputer riba terkemuka, HUAWEI MateBook X Pro, MateBook 13, MateBook D 14 dan MateBook D 15 boleh didapati dijual di HUAWEI Store bermula 16 Mei yang lalu. Dengan teknologi komputer riba terkemuka di dunia, ciri-ciri pintar dan barang percuma, inilah yang akan membuatkan anda ingin membeli HUAWEI MateBook X Pro dan notebook lain dalam siri MateBook hari ini!

7Skrin Sentuh Resolusi 3K dan Paparan Penuh Menakjubkan

HUAWEI MateBook X Pro memanfaatkan keupayaan reka bentuk industri terkemuka, dengan Paparan Ultra FullView yang menyokong resolusi dan skrin sentuh 3K.

HUAWEI MateBook 13 menampilkan paparan FullView 2K juga, dengan Multi-touch dan Multi-kolaborasi skrin tersedia.

IKLAN

Siri MateBook D juga mengesankan dengan paparan FullView yang memaksimumkan penggunaan panel skrin, serta skrin FHD IPS 1080p dengan anti- perlindungan silau dan perlindungan cahaya biru rendah yang diperakui oleh TUV Rheinland untuk menambahkan lebih banyak kemudahan kepada tugas produktiviti harian, terutama bagi pelajar.

6Ultra Slim, ringan dan kehalusan pembuatan bertaraf dunia

Reka bentuk yang menarik dari MateBook X Pro dengan hanya 14.6mm tebal dan berat hanya 1.33kg, menjadikannya sempurna untuk dibawa ke dalam beg galas atau beg tote. Dengan bezel ramping di semua sisi, MateBook X Pro mempunyai nisbah skrin-ke-badan 91 peratus yang mengagumkan.

HUAWEI MateBook 13 menampilkan reka bentuk logam, minimalis dengan tepi licin dan
beratnya sekitar 1.3kg, menjadikannya sesuai untuk mereka yang dalam perjalanan.

Untuk siri HUAWEI MateBook D,MateBook D 14 berukuran sama dengan majalah dan beratnya hanya 1.38kg.

5Reka Bentuk Inovatif dengan Kamera Tersembunyi

Keselamatan sangat penting dalam era digital masa kini, dan HUAWEI telah memperhatikannya dengan menyematkan kamera tersembunyi ke dalam reka bentuknya.

Terdapat di semua siri  HUAWEI MateBook  siri hari ini, kamera tersembunyi komputer riba memberikan keselamatan kepada pengguna semasa menggunakan notebook mereka untuk bekerja dan bermain.

4HUAWEI Share, Cara Berkongsi yang Trendy

Dengan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (CMCO) yang kini dilanjutkan hingga Jun, masih ramai yan memilih untuk bekerja dari rumah untuk keselamatan mereka dan keselamatan orang lain. Ia lebih mudah dengan HUAWEI Share, yang tersedia pada peranti yang memanfaatkan teknologi diedarkan EMU10 HUAWEI, sekali gus memungkinkan untuk menghubungkan yang lebih baik di semua peranti. Pengguna dapat berkongsi data, memindahkan fail, video, dan dokumen dengan mudah.

Dengan HUAWEI Share, pengguna dapat menyambungkan telefon mereka ke notebook dan kawalan masing-masing kedua-dua skrin sekaligus. Ini juga membolehkan mereka menggunakan periferal notebook.

3Teknologi bergaya #5: Kekuatan tahan lama dengan hayat bateri sehingga 15 jam

HUAWEI MateBook X Pro dilengkapi dengan bateri 56Wh yang besar – ditambah dengan mod penjimatan kuasa HUAWEI, pengguna dapat menikmati hayat bateri sehingga 15 jam tanpa perlu risau untuk mengecasnya dengan kerap.

2Teknologi bergaya #6: 2-in-1 65W Type-C Portable Adapter

Siri HUAWEI MateBook dilengkapi dengan penyesuai mudah alih Type-C 65W yang dapat digunakan dengan pelbagai output pengisian. Ini bermaksud pengguna dapat mengecas komputer riba dan telefon pintar mereka dengan cepat di mana sahaja mereka berada.

1Teknologi bergaya #7: Harga dan hadiah percuma

Keempat-empat produk HUAWEI MateBook kini boleh dibeli di HUAWEI Store dan pelanggan dapat menikmati hadiah dan tawaran yang lumayan.

IKLAN

Untuk setiap pembelian HUAWEI MateBook X Pro, pelanggan akan menerima hadiah eksklusif HUAWEI Sound X, pembesar suara terkini dari HUAWEI yang direka bersama dengan Devialet, sementara stok masih ada.