Semalam, negara digemparkan dengan kes seorang penghantar makanan meninggal dunia akiba cedera parah di kepala selepas motorsikalnya motosikal jenis honda EX5 yang ditunggang mangsa secara tiba-tiba telah dirempuh dan diseret dari arah belakang oleh sebuah kereta (MPV) yang dipercayai dipandu oleh lelaki mabuk.

Mangsa Bapa Saudara Aishah Azman 

Berkongsi khabar menyedihkan itu, mangsa sebenarnya merupakan bapa saudara kepada pelakon Aishah Azman dan Afiq Muiz. Menerusi Instagram Aishah atau nama sebenarnya Nor Aishah Afika Azman Shah, pelakon ini telah berkongsi video yang mana memperlihatkan motorsikal milik arwah Mohamed Zaili Mohamed diseret kereta terbabit sejauh hampir dua kilometer.

IKLAN

Bersyukur Suspek Ditahan 

Dalam pada itu, Aishah turut bersyukur kerana pemandu tersebut telah ditahan dan berharap agar dikenakan hukuman yang setimpal. Dalam laporan media,suspek akhirnya memberhentikan kenderaannya di bawah jejantas Stesen Transit Aliran Ringan (LRT) Titiwangsa selepas ditahan oleh orang awam.Kes disiasat mengikut Seksyen 44(1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.