Disebabkan virus pandemik, kebanyakkan kita terbatas untuk bergerak dan melakukan aktiviti pelancongan. Jangan risau! Kini Montigo Resorts di Batam ada menyediakan pakej ‘Beli Sekarang, Menginap Bila-bila Masa’.

Berpeluang Menginap Di Villa Mewah

via Kop Properties

Untuk anda yang ingin mencuba menginap di Montigo Resorts, sekarang ini pihak resort ada menyediakan tawaran sehingga 50% untuk setiap villa yang ingin didiami. Anda boleh pilih untuk menginap di beberapa jenis bilik seperti di studio yang mempunyai 1 bilik tidur, villa dengan 2 bilik tidur ataupun kediaman yang mempunyai 3 bilik tidur.

IKLAN

Baucer Sah Sehingga 2 Tahun

via Agoda

Mungkin anda ragu-ragu untuk membeli pakej ini apabila memikirkan mengenai wabak COVID 19 yang belum lagi berakhir. Jangan risau, pihak resort ada menyatakan bahawa pakej ini sah sehingga 2 tahun daripada tempoh anda mula membelinya. Jadi anda bolehlah merancang perjalanan pada masa akan datang.

Mempunyai Kolam Renang Peribadi

via Singapore Go

Apa yang menarik, untuk anda yang inginkan lebih privasi, setiap jenis bilik di sini menyediakan kemudahan dan kolam renang peribadi yang menghadap laut. Jadi tidak ada masalah jika anda mahu berenang selama mana yang anda mahukan. Pihak resort juga ada menyediakan sarapan pagi untuk tetamu yang menginap di sini.

Menawarkan Pelbagai Aktiviti Menarik

via Montigo Resort

Untuk anda yang ingin kesini, jangan risau mengenai aktiviti yang boleh dilakukan di Montigo Resorts. Pihak resort ada menyediakan pelbagai pilihan aktiviti untuk anda merasai sendiri dan mengisi percutian anda dengan aktiviti-aktiviti yang menarik. Aktiviti yang disediakan bukanlah untuk golongan dewasa sahaja, malah untuk kanak-kanak juga turut disediakan.

JIka anda seorang yang mahukan sesuatu yang santai dan privasi, dicadangkan untuk anda mencuba di Montigo Resort! Belilah sekarang, kerana baucer ini sah sehingga 2 tahun yang akan datang.