Sebelum ini, penyanyi antarabangsa Iggy Azalea dilihat senyap seketika daripada dunia hiburan. Namun khabar angin yang bertiup kencang sebelum ini mendakwa dia mempunyai anak ternyata membuatkan nama pelantun Black Widow ini kembali hangat diperkatakan.

Akui Sudah Mempunyai Anak 

Lebih mengejutkan, semalam Azalea telah mengesahkan khabar angin tersebut dan mengumumkan dia sememangnya mempunyai anak. Dedah Azalea, dia ingin mengambil masa yang sesuai untuk mengumumkan khabar berita tersebut, namun setiap kali masa berlalu dia berasa gementar untuk mengumumkannya pada dunia.

IKLAN

“Saya mempunyai seorang anak lelaki”

“Saya menunggu masa yang sesuai untuk memberitahu sesuatu, namun setiap kali masa berlalu saya sedar dan berasa gementar untuk mengumumkannya”

Enggan Dedahkan Maklumat Lanjut Mengenai Anak 

Biarpun begitu, pemilik nama sebenar Amethyst Amelia Kelly ini enggan mendedahkan siapakah bapa kepada bayi ini mahupun berkongsi sebarang info lanjut mengenainya. Ini kerana bagi Azalea, dia mahukan kehidupan yang lebih privasi buat anaknya dan dalam masa yang sama memberitahu anaknya itu kini bukan lagi menjadi satu rahsia.

Terdahulu, Azalea kembali aktif di media sosial pada awal Mac selepas berehat dari media sosial sejak 31 Disember 2019.