Ahli keluarga nova terbaru, HUAWEI nova 7 SE akhirnya menemui peminat! Dengan harga hanya serendah RM1,499, telefon pintar Super Nova, Super Camera ini akan tersedia di HUAWEI Store dan HUAWEI Experience Stores (HES) di seluruh negara mulai 19 Jun dan seterusnya. Bukan itu sahaja, HUAWEI FreeBuds 3i juga akan tersedia pada hari yang sama dengan harga hanya RM399.

Dalam sebuah video yang dimuatnaik di Youtube Huawei Mobile MY, Pengurus Jenama siri nova membincangkan mengenai Seri Nova 7 yang baru. Isabel Koh mengambil masa beberapa minit untuk berkongsi bagaimana telefon pintar nova terbaru dapat memberi nilai tambah dalam kehidupan seharian seseorang. Semestinya model terbaru ini memang bergaya dengan reka bentuk yang menarik.

IKLAN

Beli telefon pintar ini dan dapatkan ganjaran tiga kali ganda dari 19 Jun dan seterusnya!

Dapatkan hadiah percuma bernilai RM1,256 * pada Pelancaran Jualan HUAWEI nova 7 SE! Antaranya,  HUAWEI Band 4, Srung nova, Video HUAWEI (dimsum) Akses selama 3 bulan 6 bulan akses HUAWEI Book dan banyak lagi. Malah anda berpeluang memenangi 1 daripada 3 Proton X70 sebagai hadiah utama untuk cabutan bertuah di Karnival AppGallery HUAWEI. Tertakluk pada terma & syarat.

HUAWEI nova 7 SE mempunyai skrin 6.5 inci dengan resolusi FHD + 1080 x 2400 piksel, Quad-Camera 64MP, RAM 8GB dengan HiSilicon Kirin 820 5G . Dilengkapi dengan bateri 4000mAh yang besar dan HUAWEI SuperCharge 40W yang baru, Siri HUAWEI nova 7 membolehkan telefon anda dicas sehingga 70% dalam masa setengah jam je.

HUAWEI nova 7 SE diperkenalkan dengan warna seperti hitam, hijau, perak, dan ungu.