Menyahut seruan kerajaan untuk bercuti dalam negara, baru-baru ini pengacara Marion Caunter bersama keluarga telah meluangkan masa bersama di Sekinchan, Selangor.

Marion Tertarik Dengan Keindahan Sekinchan 

Menariknya mengenai percutian pendek mereka itu, kawasan tersebut dikelilingi dengan sawah padi yang sedang menguning.

IKLAN

Malah mereka sempat minum petang di kawasan tersebut yang dipuji ramai kerana keindahannya. Menerusi postingnya, Marion berkata dia dan keluarga berasa cukup gembira kerana berkesempatan untuk mengunjungi kawasan tersebut. Malah dia turut berkata posting tersebut bukanlah ditaja sebaliknya pengacara ini membuat ulasan kerana tertarik dengan keindahannya.

Milik Keluarga Zung 

Difahamkan, kawasan yang dikunjungi oleh Marion dan keluarga adalah milik keluarga seorang jurugambar antarabangsa terkenal yang dikenali sebagai Zung. Memetik laporan Astro Awani, Zung mendapat idea setelah menggunakan pengalamannya bekerja di luar negara dan menggabungkan elemen pemandangan dan keenakan makanan laut di Sekinchan.

Bukan itu sahaja, dia juga berniat untuk membantu masyarakat di kampungnya selain membantu ekonomi pelancongan negara.Selain minum petang, Ninja Private Kitchen juga menyediakan sajian untuk sarapan pagi dan ianya perlu dibuat secara tempahan.

IKLAN