Dua jenama fesyen terkenal, Sometime dan Rizman Ruzaini sememangnya tidak perlu diperkenalkan lagi. Popular dengan rekaan tersendiri, siapa sangka kini dua jenama ini berkolaborasi dalam menghasilkan beg tangan edisi khas, Beg RR.

Gabungan Yang Dinanti-Nantikan 

Menurut ketua produk Sometime, Nicole W. pihaknya begitu teruja untuk menantikan kolaborasi ini kerana beranggapan Rizman Ruzaini sememangnya satu jenama ‘high-end fashion’ yang begitu disegani. Dalam kolaborasi pertama ini, beg tangan tersebut direka dengan rekaan yang moden bersih serta turut ditatarias dengan garisan jalur melengkapkan lagi nilai eksklusif beg RR ini.

IKLAN

Malah, pada beg tersebut turut dilengkapi dengan logo ikonik Rizman Ruzaini sekaligus menaikkan imej elegan buat si pemakai.

“Orang ramai akan mungkin tertanya mengapa menterjemahkan semula rekaan klasik dan tidak mengekalkan keasliannya? Jawapannya ringkas sahaja. Kadang kala, rekaan yang bagus tidak seharusnya dilepaskan begitu sahaja, namun ianya masih dikekalkan dengan sedikit rekaan moden. Disebabkan itum kami mendapat inspirasi untuk meletakkan sedikit ‘twist’ dalam rekaan beg ini dan dalam masa yang sama masih menghargai rekaan terdahulu” kata Rizman

9 Pilihan Warna 

Difahamkan beg ini mempunyai sebanyak 9 pilihan warna dan diperbuat daripada kulit sintetik berkualiti tinggi.Tersedia dengan empat bahagian poket bersama, peminat kedua-dua jenama ini juga boleh meletakkan nama mereka pada plat berwarna emas tersebut dengan harga RM29.

Di Sometime, kebanyakan bag jenama mereka tersedia dengan khidmat berkenaan. Beg RR ini akan dilancarkan di www.sometime.asia dan boleh didapati di butik Sometime, The Gardens Mall bermula 18 Jun ini dengan harga RM199 setiap satu