Berdasarkan kajian dari Strategy Analytics, jenama Samsung teruja untuk berkongsi bahawa Samsung Galaxy A51 telah dinobatkan sebagai telefon pintar Android jualan terbaik di dunia untuk suku pertama 2020.

Dengan popularitinya di semua wilayah, terutamanya di Eropah dan Asia, laporan juga menyatakan sebanyak 6 juta unit telah dihantar ke seluruh dunia menguasai bahagian pasaran sebanyak 2.3 peratus. Selain itu, Samsung Galaxy A10s berada di kedudukan keempat dengan pegangan pasaran 1.6 peratus, diikuti Samsung Galaxy A20s berada di tangga keenam dengan pegangan pasaran 1.4 peratus pada suku pertama 2020.

IKLAN

Galaxy A series membawa inovasi kepada keperluan consumer dengan tiga faktor penting iaitu Kamera Awesome, Skrin Awesome dan Bateri Awesome. Pilihan tepat untuk anda yang mahukan smartphone lengkap dengan harga mesra poket.

Dengan peranti Awesome, mestilah didatangi dengan tawaran Awesome! Sehingga 30 Jun 2020, upgradelah telefon pintar anda ke Galaxy A51 (RAM 8GB) dan terima ganjaran eksklusif.

Galaxy A51 (8GB RAM) berharga RM1,399 – Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Blue. Rebat sebanyak RM100 dari harga pasaran yang disyorkan di cawangan- cawangan terpilih yang mengambil bahagian.