Siapa sangka, butik Wak Doyok yang terkenal di Shah Alam terpaksa ditutup. Pengumuman itu dibuat sendiri oleh Wak atau nama sebenarnya Mohd Azwan Md Nor menerusi laman Instagram nya semalam.

Lelong Serendah RM1

Menurut Wak, dia berasa sukar untuk mengumumkan perkhabaran tersebut kerana memikirkan nasib 70 orang pekerjanya yang hampir tiga tahun berkhidmat di Starvilion miliknya. Berikutan itu, Wak turut mengumumkan akan melelong kesemua koleksi di butiknya dengan harga serendah RM1.

View this post on Instagram

Keputusan sudah Wak & team buat. Jadi terimalah SHUTDOWN SALE di @starvilion mulai esok hingga 5 Julai 2020. Takpe doa kan Wak dan team bangkit semula nanti, InshaAllah. Untuk esok, ada bermacam-macam harga combo terbaik yang kami dah sediakan untuk para pelanggan esok! Selain dari item yang kita lelong serendah RM1; ada juga yang kita lelong RM50 untuk 2pcs, RM100 untuk 2pcs, RM100 untuk 3pcs, termasuklah RM100 untuk 5pcs pun ada! Memang lelong besar-besaran Wak buat kali ni. Koleksi boleh mix & match, baju sekeluarga lelaki & perempuan, kanak2 pun ada. Klik terus ke @starvilion untuk info koleksi2 yang bakal kami lelong mulai esok ni. Malam nanti @starvilion upload catalog, jangan lupa tengok ok. Paling penting! Jangan lupa rebut peluang 5,000 baju melayu Wak Doyok secara PERCUMA dengan setiap pembelian, tudung pun ada lebih 1,000 helai nak bagi percuma! Semuanya hanya di SHUTDOWN SALE @starvilion, di seksyen 7, Shah Alam & secara online di @starvilion. STANDBY DI WEBSITE & DI BUTIK. KALAU LAMBAT TAKUT STOCK HABIS PULAK NANTI. Jangan lupa doakan team Wak, @starvilion bangkit balik satu hari nanti, InshaAllah. #starvilionshuttingdown #shutdownsale

A post shared by Wak Doyok (@wakdoyok) on

Derma 5 Ribu Pasang Baju Melayu

Bukan itu sahaja, Wak juga bermurah hati untuk mendermakan 5 ribu pasang Baju Melayu termasuk buat para petugas barisan hadapan yang ingin mendapatkannya.

IKLAN
View this post on Instagram

Sedih rasa di hati tapi Wak kena kuatkan semangat demi 70 orang adik yang bekerja dengan Wak selama 3 tahun di @starvilion. Susah bila keadaan terus menduga macam ni. Wak nak bagi perintah tutup company pun sedih, tak sampai hati. Tapi Wak minta mereka try sekali lagi, jualan yang terakhir dari @starvilion khas untuk pelanggan yang tak jemu2 sokong @starvilion selama ini. Koleksi yang kami ada semua memang elok & cantik. Wak terpaksa lelong semua ni! Jadi Wak mintak semua please share dan support post ni, please dan thankyou. 24hb Jun – 5hb Julai ni, @starvilion akan clear kan semua stock yang ada, lelong serendah RM1! Wak pun akan sedekahkan 5 ribu pasang Baju Melayu Wak Doyok secara PERCUMA di butik @starvilion dan di website www.starvilion.com. Kepada Frontliners, jangan lupa datang bawa ID masing masing, ada special rate untuk anda semua dapatkan Baju Melayu secara percuma. Jualan terakhir Starvilion, Bismilah. Kita tutup dulu, nanti inshaAllah kita akan bangkit semula dengan direction yang baru. InshaAllah. Doa doa kan Wak dan team @starvilion. — By the way, tag 11 kawan awak kat comment ni, Wak nak bagi Baju Melayu 11 pasang free untuk followers Wak yang sanggup share post ni, viralkan. Wak akan umumkan pemenang random setiap hari mulai 24hb Jun sehingga 5hb Julai. INGAT JANJI KITA, SHUTDOWN SALE STARVILION: Tarikh: 24hb Jun – 5hb Julai 2020 Pembelian: Butik Starvilion Seksyen 7 Shah Alam Online di www.starvilion.com #starvilionshuttingdown #shutdownsale

A post shared by Wak Doyok (@wakdoyok) on

Dalam perkongsian tersebut,Wak berharap butiknya itu akan kembali pada masa hadapan selain mengucapkan terima kasih buat mereka yang menyokong perniagaanya selama ini.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry