Baru-baru ini penyanyi popular negara, Dato Sri Siti Nurhaliza telah bercuti bersama keluarganya di Tiarasa Escapes Glamping, Janda Baik Pahang.

Siti Sambut Ulang Tahun Kelahiran Cucu

View this post on Instagram

Family Picnic @tyaarifinnw ⛺️🏕 @tiarasaescapes @teezac @alyssahisham @imeiliyaherina

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

IKLAN

Sebagai info, villa yang berkonsepkan glamping mewah ini merupakan milik pelakon dan pengarah, Puan Sri Tiara Jacquelina. Difahamkan, Siti bukan sahaja bercuti bersama keluarga, malah turut menyambut ulang tahun kelahiran cucunya serta sambutan hari bapa di sana.

Percutian Mewah Di Tiarasa 

Menerusi carian Murai.my, Tiarasa mempunyai pelbagai jenis villa yang diinginkan oleh para pengunjung. Bermula dengan harga sekitar RM 990.00 hingga RM1,844.40 villa ini menjanjikan pelbagai aktiviti yang boleh dilakukan disini dan yang pasti ianya begitu menenangkan. Tidak hairanlah Siti dan keluarga memilih Tiarasa sebagai lokasi kunjungan mereka.

Untuk rekod, villa ini juga merupakan pemegang 3 anugerah Malaysian Landscape Awards termasuklah ‘Project Of The Year‘. Buat anda yang berminat untuk mengunjungi Tiarasa, bermula 12 Jun hingga 12 Julai depan mereka menawarkan diskaun sehingga 30% untuk setiap pilihan villa.