Intip Harga Percutian Siti Nurhaliza Di Resort Milik Tiara Jacquelina

Bermula dengan harga sekitar RM 990.00 hingga RM1,844.40 villa ini menjanjikan pelbagai aktiviti yang boleh dilakukan disini dan yang pasti ianya begitu menenangkan.

Mesti Baca

Baru-baru ini penyanyi popular negara, Dato Sri Siti Nurhaliza telah bercuti bersama keluarganya di Tiarasa Escapes Glamping, Janda Baik Pahang.

Siti Sambut Ulang Tahun Kelahiran Cucu

View this post on Instagram

Family Picnic @tyaarifinnw ⛺️🏕 @tiarasaescapes @teezac @alyssahisham @imeiliyaherina

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

IKLANSebagai info, villa yang berkonsepkan glamping mewah ini merupakan milik pelakon dan pengarah, Puan Sri Tiara Jacquelina. Difahamkan, Siti bukan sahaja bercuti bersama keluarga, malah turut menyambut ulang tahun kelahiran cucunya serta sambutan hari bapa di sana.

Percutian Mewah Di Tiarasa 

Menerusi carian Murai.my, Tiarasa mempunyai pelbagai jenis villa yang diinginkan oleh para pengunjung. Bermula dengan harga sekitar RM 990.00 hingga RM1,844.40 villa ini menjanjikan pelbagai aktiviti yang boleh dilakukan disini dan yang pasti ianya begitu menenangkan. Tidak hairanlah Siti dan keluarga memilih Tiarasa sebagai lokasi kunjungan mereka.

Untuk rekod, villa ini juga merupakan pemegang 3 anugerah Malaysian Landscape Awards termasuklah ‘Project Of The Year‘. Buat anda yang berminat untuk mengunjungi Tiarasa, bermula 12 Jun hingga 12 Julai depan mereka menawarkan diskaun sehingga 30% untuk setiap pilihan villa.

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan