Seperti yang ditunggu-tunggu, realme Malaysia akhirnya melancarakn produk baharu bagi siri C iaitu realme C11. Peranti ini didatangkan dengan reka bentuk geometri trendy dengan bateri sebesar 5000 mAh untuk dinikmati rakyat Malaysia.

Mint Green
Pepper Grey

Menurut Pengurus Jenama realme Malauysia, Tiffany Teh, mereka akhirnya telah membawa satu lagi model telefon pintar entry-level king untuk rakyat Malaysia dengan reka bentuk bergaya terkini serta warna yang unik bagi menyemarakkan kehidupan rakyat Malaysia.

Telefon pintar ini juga sesuai untuk pengguna arus perdana dan juga gamer kerana ia dilengkapi dengan bateri besar. Menariknya, pengguna dapat menonton filem secara berterusan selama 40 jam dengan paparan skrin penuh 6.5 inci.

Tambahnya lagi, siri realme C11 dicipta untuk pengguna menikmati kelebihan pemandangan pada waktu malam (nightscape mode) dengan kualiti gambar pada harga yang luar biasa.

Harga Serendah RM429

realme C11 ditawarkan dengan harga yang cukup mampu milik iaitu serendah RM429. Ia tersedia dengan jenis pilihan warna iaitu Mint Green dan Pepper Grey.

IKLAN

Ianya akan tersedia dalam varian 2GB + 32GB dan boleh dibeli melalui Shopee mulai 7 Julai 2020.

Anada boleh bersiap sedia menunggu penjualan dibuka pada tengah malam 6 Julai  di Shopee untuk menjadi orang pertama memilikinya. Malah pembeli akan menerima ganjaran dan hadiah menarik seperti realme Buds 2.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai realme Malaysia, sila ikuti perkembangan di laman rasmi Facebook juga di Instagram @realmemalaysia.