Rasa Nak Pitam Bila Tengok Gaji Pengasuh Taimur Ali, Anak Kareena Kapoor

Mesti Baca

Kehidupan Kareena Kapoor sering perhatian kami di Murai MY. Kami bukan sahaja terpikat dengan kejelitaan Kareena, tetapi kisah aktviti harian Kareena yang cukup menarik untuk dikongsi. Baru-baru ini, Murai MY melihat sebilangan netizen ‘membawang’ mengenai pengasuhnya, Savitri.

Pengasuh Anak Kareena Kapoor Curi Perhatian

View this post on Instagram

Savage Nanny with sir Taimur #cute

A post shared by Taimur Ali Khans Nanny Savatri (@taimurs_nanny) on

Bukan sebab kisah peribadi orangnya, tetapi menurut tinjauan Murai MY, Savitri juga menjadi perbualan kerana gajinya cukup hebat. Berapakah gaji pengasuh anak Kareena Kapoor ini? Lihat artikel di bawah yang dirangkumkan oleh Murai MY.

Seperti mana yang kita tahu, Kareena Kapoor mempunyai jadual yang begitu sibuk. Oleh itu, dia memerlukan bantuan pengasuh untuk menjaga satu-satunya anaknya, Taimur Ali Khan. Murai MY difahamkan, pengasuh Taimur bernama Savitri ini cukup terkenal di kalangan pencinta filem Bollywood kerana dia sering tertangkap kamera.

View this post on Instagram

#SaifAliKhan #TaimurAliKhan snapped in Mumbai today #instadaily #manavmanglani

IKLANA post shared by Manav Manglani (@manav.manglani) on

Nak tahu sebab apa? Ini kerana Savitri setia menemani anak Kareena dan Saif Ali Khan berusia tiga tahun yang comel ke mana sahaja dia dan ibu bapanya pergi.

Selain menjaga anak-anak, wanita yang juga dipanggil Nanny mempunyai tugas yang cukup berat. Mereka juga diminta untuk melindungi privasi anak-anak artis tersebut.

Dia juga mesti profesional dan fleksibel. Kadang-kadang Savitri juga bertindak sebagai pengawal Taimur yang akan melindunginya dari buruan paparazzi yang mengikuti Taimur Ali Khan sepanjang masa.

Gaji Sebulan Lebih Dari RM8,000

Dengan tugas yang cukup berat, tidak hairanlah mereka mendapat gaji yang sangat besar. Sumber melaporkan Savitri mendapat gaji pokok Rs 1.5 lakh atau sekitar RM8,000 sebulan.

Bayarannya boleh naik hingga Rs 1.75 lakh atau RM10,000 bergantung pada waktu tambahan yang dihabiskan dengan anak atau jam kerja lebih masa. Bukan hanya itu, dia juga mendapat kemudahan kereta yang dapat dia gunakan untuk membawa Taimur Ali Khan.

Menurut sumber yang Murai MY temui di Times Of India, pengasuh Taimur berasal dari ejen pengambilan profesional di Juhu yang memiliki reputasi tinggi. Dilaporkan, artis Soha Ali Khan dan Tusshar Kapoor juga menggunakan khidmat pengasuh dari agensi tersebut.

Terkini

Selain Neelofa, Perkahwinan Ini Juga Dikatakan Membelanjakan Jumlah Wang Yang Besar Di Hari Bahagia Mereka

Di Malaysia, perayaan perkahwinan kadangkala berlangsung selama beberapa hari. Sesetengah selebriti akan mengadakan majlis sambutan yang berbeza untuk keluarga,...

Artikel Berkaitan