Tempoh kempen pilihan raya di Amerika Syarikat membuat ramai orang bersedia melakukan apa sahaja. Salah satunya adalah seperti calon kongres Florida bernama KW Miller.

Miller kelihatan cukup lantang dalam menulis pelbagai isu global melalui media sosial Twitter. Tetapi tulisan Miller menjadi perhatian ketika menuduh Beyonce memalsukan identiti demi agenda politik.

IKLAN

Dalam tweet di Twitter, Miller menuduh Beyonce sebagai orang Itali dan bukan keturunan Afrika-Amerika. Selain itu, Beyonce juga dikatakan mempunyai nama sebenarnya Ann Marie Lastrassi.

Twitter: KW MIller

“Beyonc√© sebenarnya bukan Afrika-Amerika, dia memalsukan hal ini untuk diekspos, nama sebenarnya Ann Marie Lastrassi, dia orang Itali. Ini semua adalah sebahagian dari agenda Soros Deep State untuk gerakan Black Lives Matter, BEYONCE ANDA DIPENGARUHI!”

Di samping itu, Miller juga menuduh Beyonce sebagai salah seorang penyembah syaitan. Lagu Beyonce bahkan dikatakan mempunyai kod rahsia yang tersembunyi.

“Anda semua tahu bahawa lagu ‘Formasi’ Beyonce adalah pesan kod rahsia untuk globalis, saya berharap sama? Lagu ini jelas mengenali bahawa dia adalah penyembah syaitan dan dia menyembah di gereja syaitan di Alabama & Louisiana. Dia juga menyimpan simbol syaitan di dalam begnya, “- tulis Miller.

Tweet Miller pastinya mencuri perhatian pengguna Twitter. Tetapi ramai netizen menuduh Miller hanya mahu mencari sensasi untuk mendapat perhatian orang ramai.