Tiket Masuk & Penginapan Hotel Sunway Lost World Tambun Cuma RM299!

Mengenai keselamatan, jenama ‘Play With Confidence, Stay With Confidence' telah diperkenalkan di LWOT di mana garis panduan yang dilaksanakan menjadikan taman ini lebih selamat seperti galakan pemakaian topeng muka dan mengamalkan penjarakkan sosial.

Mesti Baca

Nazmi Nordin Kongsi Pengalaman & Kesan Disuntik 2 Kali Vaksin

Sejak pengumuman kerajaan mengenai pemberian vaksin COVID-19 kepada seluruh rakyat Malaysia, pelbagai reaksi telah diberikan oleh mereka. Dr Nazmi Antara...

Patutlah Cantik! Selain Neelofa 10 Artis Wanita Ini Berdarah Kacukan

Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa di Malaysia sebenarnya ramai artis wanita yang berdarah kacukan atau campuran dan kebanyakannya...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Merancakkan pembukaan semula taman tema, pihak Sunway Lost World of Tambun (LOWT) telah mengalu-alukan kedatangan semua pengunjung mereka ke taman tema yang terletak di Ipoh,Perak ini dengan mengadakan promosi yang begitu murah!

Promosi RM299 Untuk Dua Orang

Bermula 4 Julai 2020 hingga 31 Julai 2021, pengunjung boleh masuk ke LOWT dengan harga pakej RM299. Harga ini bukan sahaja termasuk dua pas masuk ke taman tema, malah ianya merangkumi dua pas ‘Night Park’, penginapan di Hotel Lost World serta sarapan pagi untuk dua orang di Garden Terrace.

Namun, perlu diingatkan untuk melayakkan anda menerima harga pakej ini, pembelian haruslah dibuat menerusi laman web mereka bermula pada 6 Julai hingga 17 Julai 2020.

Diskaun 40% Untuk Glamping Dan Floating Villa

Selain itu, buat yang berminat untuk merasai pengalaman berkhemah secara mewah, bolehlah membuat tempahan Glamping dan juga Floating Villa kerana kini pihak LOWT menawarkan diskaun 40% serta tiket masuk percuma untuk dua hari!

Mengenai keselamatan, jenama ‘Play With Confidence, Stay With Confidence’ telah diperkenalkan di LWOT di mana garis panduan yang dilaksanakan menjadikan taman ini lebih selamat seperti menggalakan pemakaian topeng muka dan mengamalkan penjarakkan sosial.

Ini termasuk kapasiti harian yang terhad di dalam taman serta pemeriksaan suhu badan yang diambil sebelum masuk.

Sebagai langkah berjaga-jaga tambahan untuk Lost World Hotel, semua bilik akan ditutup setelah ruangan terlibat dibasmi kuman yang menjamin para tetamu pengalaman dan keselamatan yang lebih baik. Untuk tempahan klik DISINI.

Terkini

Selain Nicholas Saputra, 4 Selebriti Kacak Indonesia Ini Memiliki Kemahiran Dalam Fotografi

Kebanyakkan daripada selebriti mempunyai hobi mereka sendiri selain daripada berlakon ataupun menyanyi. Menurut Fimela.com, berikut merupakan 5 selebriti Indonesia...

Artikel Berkaitan