Starbucks Perkenal 3 Minuman Baru Penutup Musim Panas

Kesemua produk terbaharu serta minuman Starbucks ini akan berada di cawangan mereka bermula 13 Julai ini bagi Semenanjung Malaysia dan Sabah serta Sarawak pada 14 Julai 2020. Bagi cawangan Labuan, ianya bakal berada di kafe mereka pada 22 Julai 2020.

Mesti Baca

Sebelum ini, Starbucks telah memperkenalkan minuman yang tular di media sosial iaitu Fantasy Tail Frappucino. Kini sebagai penutup musim panas, jenama minuman terkenal ini sekali lagi memperkenalkan minuman terbaharu mereka.

3 Pilihan Minuman 

Menampilkan 3 minuman untuk masa yang terhad iaitu Choco-choco Nutty, Mango Matcha Freeze dan Berry Hibiscus Cold Brew semestinya sekali lagi akan menarik perhatian ramai untuk menikmatinya terutama bagi Choco-choco Nutty. Buat yang tertanya, minuman berasaskan ‘frappucino’ ini mengandungi gabungan sos coklat hazelnut, dihiasi topping krim mocha serta dipenuhi dengan kerangupan kacang almond.

Makanan Baru Turut Diperkenalkan 

Sama seperti dahulu, Starbucks juga memperkenalkan beberapa variasi baharu termasuklah menu makanan serta barangan eksklusif mereka. Untuk variasi makanan, pengunjung kini boleh menikmati Salted Egg Smoked Chicken Macaroni, Spicy Tuna Asam Laksa Macaroni dan Cheesy Chicken Baked Rice di semua cawangan Starbucks Malaysia.

Bagi barangan eksklusif pula seperti botol minuman, cawan, tumblers serta aksesori gaya hidup juga telah direka khas bagi musim ini. Kesemua produk terbaharu serta minuman Starbucks ini akan berada di cawangan mereka bermula 13 Julai ini bagi Semenanjung Malaysia dan Sabah serta Sarawak pada 14 Julai 2020. Bagi cawangan Labuan, ianya bakal berada di kafe mereka pada 22 Julai 2020.

Terkini

“Kurang Ajar!”- Ashraf Muslim Bengang Dengan Syarikat Judi

Pelakon Ashraf Muslim meluahkan rasa kecewa terhadap sebuah syarikat perjudian selepas tular di media sosial mengenai lagu raya yang...

Artikel Berkaitan