Pasangan Shahid Kapoor dan Mira Rajput ini sering mencuri perhatian peminat di dunia Bollywood. Pasangan ini terlihat begitu romantis walaupun sudah mempunyai dua orang anak.

Walaupun memulakan hubungan dari perkahwinan yang diatur oleh keluarga, namun perkahwinan Shahid dan Mira berjalan lancar. Perbezaan usia yang cukup jauh di antara mereka tidak menjadikan hubungan mereka goyang.

IKLAN

Tidak Ada Gangguan Dari Mertua

Banyak perkara menjadikan perkahwinan mereka lancar. Menurut Mira, salah satunya adalah kerana tidak ada gangguan mertua dalam rumah tangga mereka tinggal dan juga hubungan seks yang menyenangkan.

Mira dan Shahid tidak pernah teragak-agak untuk bercakap mengenai kehidupan ranjang mereka. Seperti yang dilaporkan oleh Bollywoodlife.com, yang mana pasangan itu mengungkapkan ciri-ciri masing-masing seperti melakukan hubungan seks.

Menurut Mira, Shahid adalah seorang mengawal penuh ketika mereka melakukan hubungan seks.

“Dia pengawal. Selalu mengatakan bahawa saya harus melakukan itu dan ini ketika tidur,”- kata Mira.

Sementara Shahid sendiri juga sering berkongsi tentang kehidupan seksnya. Dia pernah membongkarnya di program Koffee With Karan dan mengatakan bahawa kisahnya di ranjang menjadikan dia popular.

Tidak pernah sesekali rasa bosan

View this post on Instagram

Aaj ka workout.

A post shared by Shahid Kapoor (@shahidkapoor) on

Selain itu, Mira juga mendedahkan bahawa dia dan Shahid tidak pernah bosan antara satu sama lain. Ini penting untuk menjaga keharmonian rumah tangga mereka.

Sekiranya rumahtangga mengalami masalah, Mira mengatakan pasti bukan kerana seks. Tetapi jika suaminya menipu dia.

IKLAN

“Saya tidak mempunyai mertua yang suka campur tangan. Kehidupan seks saya sangat menyeronokkan. Saya dan Shahid tidak bosan satu sama lain. Sekiranya ada yang boleh merosakkan perkahwinan saya, itu mesti menjadi perselingkuhan,” kata Mira.

Shahid Kerap Sendawa

View this post on Instagram

Hello.

A post shared by Shahid Kapoor (@shahidkapoor) on

Menurut Mira, Shahid suka bersendawa sehinggkan dia merasa terganggu semasa tidur. Sementara itu, Mira pula terganggu dengan suhu bilik ketika tidur dan menyusahkan Shahid.

“Dia tidur dengan 3 selimut. Jika saya menghidupkan penghawa dingin, dia pasti akan mengambil selimut tambahan. Jadi saya yang tidur tanpa pakaian (kerana panas),” kata Shahid.

Tetapi tabiat buruk ini tidak menjadikan perkahwinan mereka menjadi masalah. Perkahwinan mereka tetap berkekalan hingga sekarang yang sudah memasuki usia 5 tahun.