Berkongsi khabar gembira, penyanyi dan pelakon Hetty Sarlene Oakes telah mengumumkan dirinya kini hamil setelah menanti selama empat tahun selepas mendirikan rumahtangga bersama lelaki pilihannya, Dani Aaqil.

Hadiah Ulangtahun Perkahwinan 

Bukan sahaja menganggapnya sebagai hikmah ‘PKP’ malah, Hetty dan suami juga menyifatkan kehamilan tersebut sebagai hadiah teristimewa sempena ulang tahun perkahwinan mereka berdua yang ke-4 yang bakal disambut pada minggu hadapan.

IKLAN

“Kami akan menyambut ulang tahun perkahwinan yang keempat minggu hadapan dan untuk menjadikannya lebih istimewa sambutan kali ini, kami ingin berkongsi berita gembira bahawa kami bakal menimang cahaya mata pertama,”

Alami Alahan Teruk

Dedah Hetty lagi, kehamilan tersebut yang mencecah usia 3 bulan juga merupakan antara sebab mengapa dia hilang seketika. Berkongsi pengalamannnya, menurut Hetty dia mengalami alahan yang agak teruk dan mengambil pendekatan untuk berehat dan tidur secukupnya sebelum menyambut kehadiran cahaya mata ini.

Dalam perkongsian hantaran Hetty, kelihatan penyanyi kelahiran Singapura ini memegang papan hitam bersama suaminya yang tertulis bulan Januari 2021 , yang menjadi bulan jangkaan untuk kelahiran bayi sulung mereka.