Ketika ini, nama program realiti paling popular di dunia Running Man (RM) dan bintang Korea, Baekhyun trending di laman Twitter.

Gara-Gara Mikrofon

Menerusi carian Murai.my, difahamkan nama-nama ini menjadi bualan hangat peminat kerana foto terbaharu Baekhyun kelihatan sebuah mikrofon berwarna putih pada bajunya. Spekulasi mula tercetus, selepas foto salah satu bintang RM iaitu Yoo Jae-suk turut memakai mikrofon yang sama sekaligus mengandaikan ahli kumpulan EXO ini sekali lagi bakal muncul dalam rancangan itu.

IKLAN

Bagaimanapun, menurut sumber lain beberapa rancangan realiti negara itu seperti Salty Tour, All The Butlers turut menggunakan mikrofon yang sama.

Sambut Ulangtahun Ke-10

Dalam perkembangan lain, RM kini telah menyambut ulangtahun yang ke-10 tayangannya. Bagi menyambut ulangtahun mereka, RM yang terdiri daripada 8 bintang Korea popular iaitu Yoo Jae-suk,Haha,Ji Suk-jin,Kim Jong-kook,Lee Kwang-soo,Song Ji-hyo,Jeon So-min, Yang Se-chan bakal beraksi secara langsung pada Ahad ini.

RM memulakan debut pada 11 Julai 2010 dan turut mempunyai ahli yang bersilih ganti seperti Lizzy,Song Joong-ki dan Gary yang mengumumkan pengunduran mereka sebelum ini.