Tunda Lagi! 6 Filem Yang Dinantikan Umum Tangguh Tayangan

Lebih mengecewakan, ianya hanya akan ditayangkan pada tahun hadapan.

Mesti Baca

Menerusi artikel terdahulu, Murai.my melaporkan beberapa filem yang dinanti-nantikan tahun ini telah mengumumkan tarikh tayangan terbaharu mereka selepas ditangguhkan berikutan penularan wabak COVID-19 di seluruh dunia.

Tangguh Sekali Lagi 

Malah, beberapa filem telah dijadualkan tayangannya pada bulan ini. Antaranya adalah seperti Train To Busan : Peninsula, Inception, Tenet, Mulan dan filem-filem blockbuster yang lain.

Namun begitu, khabar kurang gembira telah dikongsi oleh pawagam tanah air kerana selain filem Tenet dan Mulan, filem lain yang dinanti-nantikan seperti A Quiet Place Part 2, The Conjuring : The Devil Made Me Do It, Top Gun : Maverick dan Spiderman : Far From Home sekual masing-masing telah mengumumkan penangguhan tayangan filem mereka sekali lagi.

Black Widow Dan Wonder Woman 1942 Bakal Tangguh Lagi? 

Lebih mengecewakan, ianya hanya akan ditayangkan pada tahun hadapan.

Dengan berbaki hanya beberapa filem lain seperti Black Widow dan Wonder Woman 1984 peminat sudah mencetuskan spekulasi tersendiri dengan beranggapan kemungkinan besar akan turut ditangguhkan apatah lagi wabak COVID-19 mencatat penambahan angka penularannya.

SourceTGV

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan