Elaine Daly Kongsi Tips Rahsia Awet Muda

Dalam pada itu,selaku pengarah Elaine mengajak orang ramai untuk menonton siaran langsung Miss Universe Malaysia e-Gala yang akan berlangsung pada 5 September ini.

184

Datin Elaine Daly, nama yang tidak asing lagi di dalam industri hiburan. Bukan sahaja bergelar sebagai seorang pelakon, pengacara dan model, figura ini juga menggalas jawatan penting dalam Miss Universe Malaysia Organization (MUMO) selaku pengarah (National Director) sejak empat tahun yang lalu.

Kekal Awet Muda Di Usia 43 Tahun 

Di sebalik kesibukannya dalam menguruskan pelbagai urusan seharian, ramai yang cemburu melihatkan dirinya yang awet muda biarpun bergelar ibu kepada dua orang cahaya mata di usia 43 tahun. Mendedahkan rahsia penjagaan dirinya, Elaine ketika ditemui di studio Murai.my, berkongsi pelbagai tips untuk orang ramai.

Pentingkan Penjagaan Makanan 

Menurut Miss Malaysia Universe 2003 ini, dia sememangnya mementingkan penjagaan diri dari dalaman kerana ianya merupakan tunjang bagi segala kecantikan. Meskipun sibuk dengan kerjaya, namun bagi Elaine beberapa amalan seperti senaman, pengambilan makanan yang berkhasiat serta meminum air putih yang secukupnya merupakan rahsia mengapa dia masih bersemangat dan kekal awet muda.

IKLAN

“kena selalu bersenam, kena selalu makan makanan yang berkhasiat dan minum banyak air. That’s my tips dan kena selalu positif. I think that’s important” katanya kepada Murai.my

Miss Universe Malaysia e-Gala 5 September Ini 

Dalam pada itu, selaku pengarah Elaine mengajak orang ramai untuk menonton siaran langsung Miss Universe Malaysia e-Gala yang akan berlangsung pada 5 September ini. Siaran langsung acara gilang-gemilang itu akan disiarkan menerusi laman rasmi Miss Universe Malaysia yang mana menjanjikan pelbagai kelainan dan kejutan pada tahun ini.

View this post on Instagram

𝙏𝙝𝙚 𝙎𝙥𝙚𝙘𝙞𝙖𝙡 𝘼𝙣𝙣𝙤𝙪𝙣𝙘𝙚𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙞𝙨 𝙤𝙪𝙩! . 𝑇ℎ𝑒 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑒𝑣𝑒𝑟𝑦𝑜𝑛𝑒 𝑤𝑎𝑠 𝑤𝑎𝑖𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑓𝑜𝑟, 𝑤ℎ𝑒𝑟𝑒 𝑡ℎ𝑖𝑠 𝑦𝑒𝑎𝑟'𝑠 𝑀𝑖𝑠𝑠 𝑈𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑒 𝑀𝑎𝑙𝑎𝑦𝑠𝑖𝑎 2020 𝐺𝑎𝑙𝑎 𝑤𝑖𝑙𝑙 𝑏𝑒 ℎ𝑒𝑙𝑑 𝑖𝑛 𝑡ℎ𝑒 𝑓𝑜𝑟𝑚 𝑜𝑓 𝐸-𝐺𝑎𝑙𝑎 𝑤ℎ𝑒𝑟𝑒 𝑦𝑜𝑢 𝑤𝑖𝑙𝑙 𝑏𝑒 𝑤𝑎𝑡𝑐ℎ𝑖𝑛𝑔 𝑖𝑡 𝑙𝑖𝑣𝑒 𝑜𝑛 𝑜𝑢𝑟 𝑛𝑒𝑤𝑙𝑦 𝑟𝑒𝑣𝑎𝑚𝑝𝑒𝑑 𝑤𝑒𝑏𝑠𝑖𝑡𝑒, 𝑤𝑤𝑤.𝑚𝑖𝑠𝑠𝑢𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑒𝑚𝑎𝑙𝑎𝑦𝑠𝑖𝑎.𝑐𝑜𝑚.𝑚𝑦. . 𝑆𝑎𝑣𝑒 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑑𝑎𝑡𝑒 𝑜𝑛 𝑆𝑒𝑝𝑡𝑒𝑚𝑏𝑒𝑟 5𝑡ℎ, 𝑆𝑎𝑡𝑢𝑟𝑑𝑎𝑦 5𝑝𝑚 𝑤ℎ𝑒𝑟𝑒 𝑜𝑢𝑟 𝐸-𝐺𝑎𝑙𝑎 𝑤𝑖𝑙𝑙 𝑏𝑒 𝑠𝑡𝑟𝑒𝑎𝑚𝑖𝑛𝑔 𝑙𝑖𝑣𝑒. . 𝐴𝑛 𝑒𝑥𝑐𝑖𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑠𝑒𝑔𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑤𝑖𝑙𝑙 𝑏𝑒 𝑎𝑖𝑟𝑖𝑛𝑔 𝑑𝑢𝑟𝑖𝑛𝑔 𝑡ℎ𝑒 𝑙𝑖𝑣𝑒𝑠𝑡𝑟𝑒𝑎𝑚 𝑤ℎ𝑒𝑟𝑒 𝑦𝑜𝑢 𝑔𝑒𝑡 𝑡𝑜 𝑣𝑜𝑡𝑒 𝑓𝑜𝑟 𝘔𝘪𝘴𝘴 𝘉𝘰𝘥𝘺 𝘉𝘦𝘢𝘶𝘵𝘪𝘧𝘶𝘭, 𝘉𝘦𝘴𝘵 𝘪𝘯 𝘌𝘷𝘦𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘎𝘰𝘸𝘯 𝑎𝑛𝑑 𝑤ℎ𝑜 𝑤𝑖𝑛𝑠 𝑡ℎ𝑒 𝑐𝑟𝑜𝑤𝑛 𝑜𝑓 𝘔𝘪𝘴𝘴 𝘜𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴𝘦 𝘔𝘢𝘭𝘢𝘺𝘴𝘪𝘢 2020. . 𝟮𝟬% 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗲𝗱𝘀 𝘄𝗶𝗹𝗹 𝗯𝗲 𝗴𝗼𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗼 𝗮 𝗰𝗵𝗮𝗿𝗶𝘁𝘆. 𝗗𝗼 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 𝘂𝘀 𝗼𝗻 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮 𝘁𝗼 𝗸𝗻𝗼𝘄 𝗺𝗼𝗿𝗲 𝗱𝗲𝘁𝗮𝗶𝗹𝘀 𝗮𝗯𝗼𝘂𝘁 𝘁𝗵𝗲 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀. . #TNMUM20 #MUM20 #MissUniverseMalaysia #BeautyBeyondYou

A post shared by Miss Universe Malaysia Org. (@missuniversemalaysia) on

Elaine sendiri turut mendedahkan beberapa intipati menarik sepanjang acara itu. Untuk ketahuinya anda boleh menonton temubual eksklusif Murai.my bersama figura ini di laman YouTube kami!