#PrayForBeirut: Bapa Saudara Teman Lelaki Nur Sajat Terkorban

Menerusi carian Murai.my dalam ruangan komen Instagram nya,  pelantun Makhluk Penggoda itu telah memaklumkan bahawa Jadooss atau nama sebenarnya Jad Issa berada dalam keadaan selamat.

Mesti Baca

Malam tadi, dunia dikejutkan dengan insiden bandar Beirut di Lebanon yang musnah akibat sebuah gudang pelabuhan yang menyimpan sebanyak 2,750 tan ammonium nitrat meletup sehingga menyebabkan lebih dari 70 orang terkorban.

Netizen Bimbang Keadaan Teman Lelaki Nur Sajat 

Insiden tersebut turut menarik perhatian warganet yang bimbang dengan keadaan teman lelaki usahawan kosmetik terkenal Nur Sajat Kamaruzzaman dikenali sebagai Jadooss yang berasal dari negara itu.

Malah Sajat sendiri turut berkongsi sebuah posting yang mendoakan agar keadaan masyarakat di sana sekaligus mencetuskan tanda tanya pengikutnya.

Bapa Saudara Jadooss Terkorban 

Menerusi carian Murai.my dalam ruangan komen Instagram nya,  pelantun Makhluk Penggoda itu telah memaklumkan bahawa Jadooss atau nama sebenarnya Jad Issa berada dalam keadaan selamat. Bagaimanapun, bapa saudara kepada Jadooss telah terkorban dalam tragedi tersebut.

Rata-rata pengguna yang lain turut mengambil kesempatan dengan mengucapkan takziah buat keluarga teman lelakinya yang berada disana. Untuk rekod, Sajat dan Jadooss mula hangat bercinta sejak awal Januari 2020. Lelaki yang berasal dari Lebanon itu merupakan model sambilan terkenal yang juga Mr Photogenic Lebanon.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan