Ultra Femme 360 dan Emsella merupakan kombinasi rawatan yang sempurna dan memberikan hasil yang maksimum. Ultra Femme 360 berfungsi hand-in-hand dengan Emsella untuk memberikan rawatan bagi masalah kesihatan intim yang dialami wanita akibat penuaan, menopaus, dan bersalin.

Ultra Femme 360

Prosedur Ultra Femme 360 memenuhi standard keselamatan yang ketat. Sistem Kawalan Aliran Tenaga yang terbina menyediakan pemanasan yang sekata semasa terapi. Bagi anda, pesakit, ini bermaksud rawatan typical  yang biasanya tanpa ketidakselesaan, manakala jumlah tenaga yang optimum mencapai tisu sasaran.

IKLAN

Pemanasan pada suhu yang lebih rendah berbanding  laser ablatif menurunkan risiko jangkitan atau pembuangan.  Ultra Femme 360 adalah prosedur bukan pembedahan untuk merawat kesihatan intim wanita, termasuk pembentukan semula labial (labia rejuvenation) dan pengetatan faraj dengan satu peranti untuk memulihkan kolagen dan elastin.

Ia menggunakan proses semulajadi tubuh badan untuk merangsang penghasilan kolagen untuk memulihkan dan meremajakan vagina dan vulva untuk lebih muda dan yang diinginkan.

Tidak akan berlaku ketidakselesaan semasa rawatan. Anda boleh meneruskan aktiviti normal selepas rawatan.

Emsella

Emsella adalah satu-satunya rawatan yang tersedia yang mensasarkan seluruh kawasan pelvis wanita untuk rawatan incontinence. Ianya FDA- cleared untuk merawat ketiga-tiga jenis urinary incontinence (tekanan, desakan, dan campuran) pada wanita yang disebabkan kehamilan berganda atau kehamilan lebih dari satu fetus, selepas bersalin, faktor keturunan, dan penuaan.

Inovasi teknologi yang unik ini memanfaatkan kuasa teknologi HIFEM untuk memulihkan kawalan neuromuscular dengan rangsangan otot pelvis yang mendalam. Dengan satu sesi Emsella yang melakukan 12,000 kali Kegel dalam masa 28 minit, bukan sahaja untuk wanita mengalami urinary leakage, tetapi orgasme yang lebih kuat.

Ia adalah rawatan yang tidak menyakitkan, bukan rawatan yang memerlukan pembedahan dan hanya dijalankan pada setengah jam sahaja untuk satu sesi. Anda tidak perlu menanggalkan pakaian, hanya duduk, berpakaian lengkap, biarkan kerusi Emsella melakukan magic.