Membanggakan! Yuna Jadi Pilihan Michelle Obama

Mesti Baca

Michelle Obama baru saja membuat senarai lagu pilihannya untuk meraikan podcast barunya, ‘The Michelle Obama Podcast‘, dan siapa sangka nama penyanyi Yuna Zarai ada dalam senarai itu.

Bekas isteri Presiden Amerika Syarikat itu menulis menulis di twitter: “Teruja untuk berkongsi dengan anda senarai playlist yang diilhami oleh musim pertama podcast baru saya. Ia dipenuhi dengan artis baru yang luar biasa”

Lagu-lagu itu termasuk “Drive and Disconnect” oleh Nao, “Lowkey” oleh Teyana Taylor yang menampilkan Erykah Badu, dan “Pink Youth” oleh Yuna yang menampilkan Little Simz.

Setelah memulakan debut podcast bulan lalu (yang menampilkan suaminya dan juga mantan Presiden Amerika Syarikat, Barack Obama), podcastnya dengan cepat menjadi pelancaran podcast terbesar dalam sejarah Spotify.

Tetapi yang benar-benar teruja artis kebanggaan Malaysia, Yuna juga ada dalam senarai artis pilihan Michelle Obama.

Yuna berkongsi berita di Twitter dengan berkongsi semula tweet Michelle Obama dengan emoji hati.

Sebelum ini, wajah Yuna dipaparkan di papan iklan digital New York City di Times Square Mei lalu, mewakili Malaysia, untuk meraikan bulan Warisan Kepulauan Asia Amerika dan Pasifik (AAPIHM).

Tahniah Yuna!

Terkini

Baru Tahu! Watak Wonder Woman, Gal Gadot Ada Persamaan Dengan Puteri Diana

Wonder Woman, Gal Gadot diilhamkan oleh Puteri Diana. Persamaan antara Watak Superhero dan Puteri Yang Disayangi Melalui temubualnya secara virtual bersama...

Artikel Berkaitan